Wales-Kypros: 10 tilastoa


10. Wales ja Kypros ovat kohdanneet kolmesti aiemmin, kahdesti EM-karsinnoissa. Voitot ovat Kyprokselle 2-1. Tänään Kyproksen voittokerroin on 7,00.

9. Karsinnoissa vuoden 2008 EM-kisoihin Wales voitti Kyproksen kotonaan 3-1. Kyseisissä karsinnoissa Wales voitti yhteensä neljä ottelua. Kotivoiton kerroin on 1,45.

8. Kypros on voittanut 15 viime ottelustaan vain yhden: se avasi nämä karsinnat voittamalla Bosnian ja Hertsegovinan 2-1. Tuplamahdollisuusvedossa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 2,85.

7. Wales on neljän kilpailullisen ottelun tappiottomassa putkessa, joka on ensimmäinen laatuaan sitten EM-karsintojen 2004. Kerroin sille, että Wales voittaa molemmat puoliajat, on 3,40.

6. Perjantain maalittomassa Bosnia-tasapelissään Walesin 12 laukauksesta vain kaksi suuntautui maalia kohti. Kerroin Walesin jäämiselle maaleitta on 5,60.

5. Real Madridin Gareth Bale on seura- ja maajoukkue mukaanlukien tehnyt tällä kaudella seitsemän maalia 14 ottelussa. Viime kuussa hän teki kaksi maalia Andorran verkkoon. Entisen Tottenham-tähden kahden maalin illan kerroin on 4,00.

4. Kumpikin joukkue on tehnyt maalin vain kahdessa Kyproksen 11 edellisestä ottelusta. Kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa antaa kertoimen 2,50.

3. Charlton-hyökkääjä Simon Church on tehnyt tämän kauden viidessä ottelussaan vain yhden maalin seura- ja maajoukkue mukaanlukien. 28 A-maaottelussaan Church on osunut vain kahdesti. 25-vuotiaan kärjen avausmaalikerroin on 5,20.

2. Wales on aloittanut maalinteon vain kolmesti 10 viime ottelussaan. Kerroin sille, että Kypros tekee ottelun avausmaalin, on 3,35.

1. FC Sionin keskikenttäpelaaja Demetrios Christofi on tehnyt kaksi Kyproksen kolmesta maalista näissä karsinnoissa. Christofi teki molemmat maalinsa Bosniaa vastaan. Kyproksen onnistuminen maalinteossa antaa kertoimen 2,08.

Lyö vetoa ottelusta täällä!