Mestarien liiga: Drogba ei iske Chelseaa vastaan - Mourinhot miehet kahdeksan parhaan joukkoon


Illalla Mestarien liigassa nähdään tunteikas kohtaaminen, kun yksi kaikkien aikojen Chelsea-peluri Didier Drogba palaa rakastamansa seuran kotikentälle vierasjoukkue Galatasarayn paidassa. Kertoimien valossa Drogban kotimatkasta ei kuitenkaan tule iloista, sillä Unibet uskoo Chelsean jatkavan.


Ensimmäinen osaottelu Istanbulissa tarjosi jännitystä huomattavasti muita pudotuspelipareja enemmän. Molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kertaalleen, mutta Chelsea nappasi tärkeällä vierasmaalilla merkittävän edun toiseen otteluun.


Jose Mourinhon Chelsea ei totutusti kotonaan Stamford Bridgellä häviä. Tällä kaudella se on kuitenkin alistettu siellä jo kertaalleen, tuolloin Baselin toimesta. Tänään sinisten maalia vartioidaan  erityistarkasti, sillä 0-0 -tuloskin kelpaa Mourinholle, jolle vain jatkopaikalla on merkitystä.


Galatasaraylla on 12 ottelun tappioton putki päällä kaikissa kilpailuissa, kun taas Chelsea on voittanut viimeisestä 11 kotiottelustaan kymmenen.


Kertoimet puoltavat vähämaalista Chelsean voittoa. 1-0 tulosveto antaa kertoimen 6,00 ja 2-0 -voitto siniselle kertoimen 6,50. Jatkoajalle oikeuttava tulos 1-1 saa kertoimen 8,50. Chelsean voitolle on tarjolla kerroin 1,38.


Didier Drogban kotiinpaluuosumalle rahansa sijoittavat saavat näin tapahtuessa sijoituksensa takaisin 5,10-kertaisena.


Lisää kertoimia illan Mestarien liigan matseihin tästä.