AC Milan-Atletico Madrid: 10 tilastoa


10. AC Milan ja Atletico Madrid kohtaavat keskiviikkona ensimmäistä kertaa europelissä. Atletico voitti alkulohko G:n kuudesta ottelustaan viisi ja on keskiviikkona suosikki kertoimella 2,35.

9. Seitsenkertainen Euroopan mestari Milan sijoittui H-lohkon toiseksi. Viimeisessä ottelussaan se jäi 0-0-tasapeliin Ajaxin kanssa. Kyseessä oli vasta Rossonerin kauden toinen maaliton tasapeli. 0-0-tuloksen kerroin on 8,00.

8. Milan on voittanut kolmesta edellisestä kotiottelustaan vain yhden - menneen viikonlopun ottelunsa Bolognaa vastaan (1-0). Italialaisten voiton kerroin on 3,20.

7. Milan on neljässä viime kotiottelussaan tehnyt vain yhden maalin kussakin. Kotijoukkueen jääminen alle 1,5 tehdyn maalin antaa kertoimen 1,30.

Mario Balotellin upea voittomaali viikonlopun Bologna-ottelussa:

6. Atleticon lauantainen 3-0-voitto Real Valladolidista katkaisi punavalkoisten kolmen ottelun tappioputken. Jakso oli seuran huonoin sitten helmikuun 2011. Tuplamahdollisuuskohteessa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 1,37.

5. Diego Simeonen miehistö jäi tappioputkessaan myös maaleitta. Viidessä edellisessä Atleticon ottelussa vain toinen joukkue on tehnyt maaleja. Vierasvoitto nollapelillä antaa kertoimen 3,60.

4. Milanin saldo euro-otteluissa espanjalaisjoukkueita vastaan on 18 voittoa, 13 tasapeliä, 22 tappiota. Rossonerin edellinen voitto espanjalaisseurasta on viime vuoden huhtikuulta, jolloin Milan voitti Barcelonan 2-0. Kotivoitto 2-0-lukemin antaa kertoimen 14,00.

3. Diego Costa on tämän kauden Mestarien liigan maalipörssissä jaetulla seitsemännellä sijalla. Neljä maalia ampunut Costa on keskiviikon ottelun todennäköisin maalintekijä kertoimella 2,50.

2. Atleticon keskikenttäpelaaja Gabi puolestaan rikkoi lohkovaiheessa useammin (19 kertaa) kuin kukaan muu pelaaja lukuunottamatta Celticin Georgios Samarasia (24). Kerroin sille, että Gabi saa varoituksen, on 2,60.

1. Mario Balotelli on kahdella maalillaan Milanin kauden paras maalintekijä Euroopassa. Italian maajoukkuemies on tehnyt neljä maalia tämän vuoden kuudessa ottelussaan. Balotellin avausmaalikerroin on 5,75.

Lyö vetoa ottelusta täällä!

Voita Shefki Kuqin maajoukkuepaita nimmarilla: 
Mestarien liigassa erikoiskisa Shefkin ”kotiinpaluun” johdosta: Lyö mikä tahansa vähintään 5 euron veto tiistain tai keskiviikon Mestarien liiga -peleihin ja olet automaattisesti mukana Shefkin nimmarilla varustetun maajoukkuepaidan arvonnassa! 
Kaikki UCL-kertoimet näet tästä.