AC Milan-FC Barcelona: 10 tilastoa


10. AC Milan on voittanut vain yhden yhdeksästä edellisestä Mestarien liiga -kohtaamisestaan Barcelonaa vastaan. Italialaisten voittokerroin 6,60.

9. Yhdeksästä edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta kolme on päättynyt tasan. Pistejaon kerroin on 4,10.

8. Barcelona on siis voittanut viisi yhdeksästä edellisestä kohtaamisesta. Espanjan mestari on ennakkosuosikki kertoimella 1,55.

7. Barcelona on jäänyt maaleitta kahdessa peräkkäisessä euro-ottelussaan AC Milania vastaan. Milanin nollapelin kerroin on 6,25.

6. Joukkueet kohtasivat viime kaudella ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Milan voitti silloin San Sirolla 2-0. Kotivoitto samalla lopputuloksella antaa kertoimen 33,00.

5. Sulley Muntari teki tuolloin Milanin toisen maalin. Kerroin sille, että Muntari tekee tänäänkin ottelun viimeisen maalin, on 28,00.

Tässä Muntarin osuma viime kaudelta:

4. Barcelona on Schalken lisäksi ainoa joukkue, joka ei ole vielä päästänyt maalia tämän kauden Mestarien liigassa. Barcelonan nollaputken jatkumisen kerroin on 2,20.

3. Lionel Messi on tehnyt 25 maalia 22 edellisessä Mestarien liiga -ottelussaan. Barca-tähden avausmaalikerroin on 3,40.

2. Neymar siirtyi Kataloniaan kesällä. Hän on tehnyt uudelle seuralleen kolme maalia. Kerroin sille, että brassi osuu San Sirolla vähintään kahdesti, on 12,00.

1. Mario Balotelli on tehnyt Milan-paidassa 21 ottelussa 17 maalia tultuaan seuraan Manchester Citystä. Italialaishyökkääjän maalikerroin on 3,55.

Tässä Balotellin maali Napolin verkkoon aiemmin tällä kaudella:

Lyö vetoa Mestarien liigasta täällä!