Arsenal-Borussia Dortmund: 10 tilastoa


10. Arsenalilla on mahdollisuus voittaa neljäs peräkkäinen Mestarien liigan ottelunsa ensimmäistä kertaa sitten marraskuun 2005. Silloin Gunners voitti kuusi Mestarien liiga -ottelua putkeen. Tykkimiehet on tiistain ennakkosuosikki kertoimella 2,30.

9. Dortmund on voittanut Englannin maaperällä vain kerran, vuonna 1997. Saksalaisten voitto antaa kertoimen 3,15.

8. Tuolloin Dortmund kukisti Manchester Unitedin 1-0. Vierasjoukkueen 1-0-voiton kerroin on 12,50.

7. Jürgen Kloppin suojatit eivät ole pelanneet yhtäkään nollapeliä neljässä edellisessä Mestarien liiga -ottelussaan Arsenalia vastaan. Kerroin sille, että Dortmund pitää tänään nollan, on 4,90.

6. Saksalaisjoukkue on hävinnyt Englannissa kolmesti ja pelannut vain yhden tasapelin. Tasapelikerroin on 3,50.

5. Kaudesta 2010-11 lähtien Mesut Özil on syöttänyt 15 maalia Mestarien liigassa. Kukaan muu ei ole yltänyt samoihin lukemiin. Saksalainen osui viikonloppuna kahdesti Norwichia vastaan. Kerroin sille, että Özil tekee Emirates Stadiumilla avausmaalin, on 9,00.

4. Robert Lewandowski on tehnyt urallaan 13 maalia Mestarien liigassa, mutta vain neljä niistä vieraskentillä. Dortmund-hyökkääjän maalikerroin on 2,55.

Viime kaudella Lewandowski teki neljä maalia Real Madridin verkkoon Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osaottelussa.

3. Aaron Ramsey on tehnyt tällä kaudella yhdeksän maalia kaikissa kilpailuissa. Se on lähes puolet miehen koko Arsenal-uran maalimäärästä (20). Kerroin sille, että walesilainen tekee Dortmundia vastaan vähintään kaksi maalia, on 18,00.

2. Henrikh Mkhitaryan on tehnyt neljä maalia Dortmundille tultuaan seuraan kesällä Shahtar Donetskista. Mkhitaryanin avausmaalikerroin on 8,50.

1. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Emiratesilla päättyi Arsenalin 2-1-voittoon. 2-1-kotivoitto antaa tiistaina kertoimeksi 9,00.

Lyö vetoa Mestarien liigasta täällä!