Arsenal-Marseille: 10 tilastoa


10. Marseille on hävinnyt seitsemän edellistä otteluaan Mestarien liigassa. Se on seurahistorian huonoin putki tähtipalloliigassa. Arsenalin voiton kerroin on 1,23.

9. Kaikissa näissä seitsemässä ottelussa Marseille on päästänyt vähintään kaksi maalia. Kerroin sille, että Arsenal tekee yli 2,5 maalia, on 2,12. Alle 2,5 kotimaalin kerroin on 1,63.

8. Arsenal on hävinnyt viidestä edellisestä eurokotiottelustaan kolme. Marseillen voiton kerroin on 15,00.

7. Marseille on voittanut vain kerran seitsemällä Mestarien liiga -visiitillään Englantiin (Liverpool lokakuussa 2007). Ranskalaisten voiton tai tasapelin kerroin on tuplamahdollisuuskohteessa 4,40.

6. Joukkueet kohtasivat Mestarien liigassa myös viime kaudella, jolloin vastaava ottelu päättyi 0-0. Tasapelin kerroin on 20,00.

5. Arsene Wengerin suojatit voittivat tämän kauden avauskohtaamisen Ranskassa 2-1. 2-1-kotivoiton kerroin on tänään 9,00.

4. Marseille päästi lohkovaiheen neljässä ensimmäisessä ottelussaan 10 maalia. Kerroin sille, että Arsenal tekee maalin kummallakin puoliajalla, on 1,83.

3. Arsenal on tehnyt kolme maalia Marseillea vastaan Mestarien liigassa. Aaron Ramsey on tehnyt niistä kaksi. Tiistaina walesilaisen maalikerroin on 2,80.

Tässä Ramseyn maali syyskuun Marseille-ottelussa.

2. Olivier Giroud on tehnyt kaksi euromaalia tällä kaudella. Ranskalainen teki viikonloppuna 90 minuutissa kaksi maalia Southamptonin verkkoon. Hyökkääjän avausmaalikerroin on 4,25.

1. Aiemmin tällä kaudella Arsenal piti nollan ensimmäisenä Mestarien liiga -joukkueena, kun se nollasi Napolin. Kotijoukkueen nollapelin kerroin on 1,68.

Lyö vetoa ottelusta täällä!