Atletico Madrid-AC Milan: 10 tilastoa


10. Atletico Madrid on voittanut neljä edellistä otteluaan italialaisjoukkueita vastaan. Tänään espanjalaisvoiton kerroin on 1,47.

9. AC Milan on voittanut vain yhden 14:stä edellisestä Mestarien liigan ottelustaan espanjalaisjoukkueita vastaan. Vierasvoiton kerroin on 7,25.

8. Näistä 14 ottelusta kuusi on päättynyt tasan ja seitsemän Milanin tappioon. Tiistaina tasapelin kerroin on 4,50.

7. Neljä edellistä espanjalaisjoukkuetta, jotka AC Milan on kohdannut Mestarien liigan pudotuspeleissä, on pudottanut Rossonerin. Kerroin Atleticon jatkoonmenolle on 1,08.

6. Milan on voittanut 13:sta edellisestä Mestarien liigan pudotuspelistään vain kaksi, pelannut kolme tasan ja hävinnyt kahdeksan. Tuplamahdollisuuskohteessa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 1,11.

Diego Costa teki ensimmäisen osaottelun ainoan maalin:

 

5. Milan on jäänyt Mestarien liigan puolivälierien ulkopuolelle neljästi viiden viime kauden aikana. Milanin jatkopaikan kerroin on 6,60.

4. Atletico on tehnyt yhdeksän maalia tämän kauden kolmessa Mestarien liigan kotiottelussaan. Kerroin sille, että La Ligan mestariehdokas tekee yli 2,5 maalia Milanin verkkoon, on 2,85. Alle 2,5 kotimaalin kerroin on 1,36.

3. Vain kolme maalia päästäneen Atleticon puolustussaldokin on Mestarien liigan paras. Isäntien nollapelikerroin on 1,92.

2. Mario Balotelli ei ole koskaan tehnyt maalia Mestarien liigan pudotuspeleissä. Italialaisen avausmaalikerroin on 8,00.

1. Diego Costa on tehnyt viisi maalia neljässä Mestarien liiga -ottelussaan. Costan maalikerroin on 1,85.

Lyö vetoa ottelusta täällä!