Atletico Madrid-Barcelona: 10 tilastoa


10. Atletico Madrid pääsee 1-1-tasatilanteesta kotiotteluunsa Mestarien liigan välierissä. Viikon takainen tasapeli oli Atleticolle neljäs peräkkäinen Barcelonaa vastaan. Tänä keskiviikkona tasapelin kerroin on 3,30.

9. Camp Noulla Barcelona piti palloa 71-prosenttisesti ja voitti laukaukset 14-4, mutta teki vain yhden maalin. Kerroin Barcelonan voitolle on 2,20.

8. Hyökkääjä Neymar teki Barcelonan tasoitusmaalin ensimmäisessä osaottelussa. Maali oli Neymarin kolmas kymmenessä ottelussa helmikuun puolivälin jälkeen. Brasilialaisen maalikerroin on 3,50.

7. Joukkueiden tämän kauden neljässä kohtaamisessa on tehty neljä maalia. Keskiviikkona maalittoman tasapelin kerroin on 10,00.

6. Ensimmäisen osaottelun tasapeli on Barcelonan seitsemästä edellisestä ottelusta ainoa, jota katalonialaiset eivät ole voittaneet. Tuplamahdollisuuskohteessa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 1,32.

5. Lionel Messi teki viikonloppuna kaksi maalia, kun Barcelona kukisti La Ligassa Real Betisin 3-1. Kerroin sille, että Messi tekee keskiviikkona kaksi osumaa, on 7,50.

4. La Ligan sarjakärki Atletico on voittanut kahdeksasta edellisestä ottelustaan seitsemän. Se ei ole hävinnyt Barcelonalle kertaakaan tämän kauden neljässä keskinäisessä kohtaamisessa. Atleticon kotivoiton kerroin on 3,20.

3. Raul Garcia teki lauantaina Atleticon voittomaalin 1-0-voitossa Villarrealista. Maali oli keskikenttäpelaajan 12. osuma tämän kauden 36 ottelussa. Keskimäärin joka kolmannessa ottelussa osuvan Garcian avausmaalikerroin on 9,00.

2. Mestarien liigan joukkueet tekevät todennäköisimmin maalin toisen puoliajan ensimmäisen vartin aikana. Tällä kaudella kilpailussa on tehty 339 maalia, joista 64 on syntynyt tuossa aikahaarukassa. Kerroin sille, että toisella jaksolla tehdään yli 1,5 maalia, on 2,14.

1. David Villa teki aiemmin tällä kaudella maalin Barcelonan verkkoon Espanjan supercupissa. Se oli hyökkääjän ensimmäinen maali ex-seuransa verkkoon. Villa ei ole tehnyt maalia sitten maaliskuun 8. päivän, mutta tänään kerroin sille, että Villa tekee kaksi maalia, on 18,00.