Barcelona kirii neljän maalin takaa


Jos tappioasemasta nousu näytti hankalalta jo otteluparissa Milania vastaan, Bayern Müncheniä vastaan ajatus vaikuttaa mahdottomalta. Barcelonan on ammuttava Bayernin verkkoon neljä osumaa, vaikka se ei päästäisi itse yhtäkään. Bayern on jo useaan otteeseen tällä kaudella osoittanut vahvuutensa ja kypsyytensä. Saksalaiset saapuvat Kataloniaan lähinnä hankkimaan lentoliput Wembleyn finaaliin.

Kokoonpanot

Barca-luotsi Tito Vilanovan on lyötävä kaikki munat samaan koriin. Avauksessa nähdään niin Lionel Messi, Andres Iniesta kuin David Villakin. Cesc Fabregas, Alexis Sanchez ja Pedro saavat tyytyä paikkaan penkillä. Puolustuksessa Adriano korvaa pelikiellossa olevan Jordi Alban.

Bayernin Mario Mandzukic on sovittanut pelikieltonsa ja aloittanee 4-2-3-1-muodostelman yksinäisenä kärkenä. Muuten Jupp Heynckes luottanee samoihin miehiin, jotka jyräsivät Barcelonan yli Münchenissä.

Vire

Barcelonalla ei suju kovin hyvin tällä hetkellä liigassakaan. Lauantaina Athletic Bilbaoa vastaan Vilanova joutui lähettämään Messin kentälle, kun Barcelona oli tappioasemassa. Ilmiömäinen argentiinalainen ampui upean maalin. Messi vaikuttaa olevan täydessä pelikunnossa.

Bayernia puolestaan mikään ei näytä pysäyttävän. Lauantaina se voitti käytännössä reservimiehistöllään Freiburgin 1-0.

Edelliset kohtaamiset

Avausosassa Bayern München kukisti Barcelonan 4-0, eikä kentällä ollut kuin yksi joukkue. Joukkueet ovat kohdanneet kolmesti aiemmin Camp Noulla, eikä otteluista yksikään ole päättynyt tasan. Kauden 2008-09 Mestarien liigan puolivälierissä Barcelona voitti 4-0. Bayern München on puolestaan hakenut Kataloniasta kaksi 2-1-voittoa kausilla 1995-96 ja 1998-99.

Kertoimet

Barcelonan voittokerroin illan ottelussa on 1,75. Kerroin sille, että saksalaisjoukkue vie toisenkin osaottelun, on 4,10. Ensimmäinen tasapeli Barcelonan kotiluolassa joukkueiden välillä toisi panoksen takaisin 4,10-kertaisesti. Uskomme Barcelonan voittoon toisessa osaottelussa, mutta ratkaisu saattaa venyä toiselle jaksolle. Puoliaika-/lopputulosvedossa yhdistelmä X/1 antaa kertoimen 5,50.

Lyö vetoa ottelusta täällä!