Barcelona-Manchester City: 10 tilastoa


10. Manchester City lähtee Mestarien liigan pudotuspelien toiseen osaotteluun Barcelonaa vastaan 0-2-tappioasemasta. City on voittanut tällä kaudella vain kolme vierasottelua kolmen maalin marginaalilla. Kerroin sille, että City ei yllä puolivälieriin, on 1,02.

9. Ensimmäisessä osaottelussa Cityn pallonhallintaprosentti Barcelonaa vastaan oli vain 31,6 Joukkue laukoi maalia kohti vain kolme kertaa. Barcelonan voiton kerroin on 1,52.

8. Barcelona on kuitenkin hävinnyt kaksi kolmesta viime ottelustaan. Tuplamahdollisuuskohteessa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 2,60.

7. Barca on tehnyt 30 maalia tämän vuoden kahdeksassa kotiottelussaan. Keskiarvo on 3,75 maalia per kotiottelu. Yli 3,5 kotimaalin kerroin on 4,75.

6. Lionel Messi on tehnyt Barcelonalle kahdeksan maalia seitsemässä viime ottelussaan. Keskiviikkona "Kirpun" avausmaalikerroin on 3,65.

Kooste ensimmäisestä osaottelusta:

)

5. Cityn sunnuntainen 1-2-tappio Wiganille oli jo joukkueen kolmas häviö seitsemän viime ottelun jaksolla. Ennen sitä Citizens pelasi 20 ottelua tappioitta. Kerroin Cityn jatkoonmenolle on 14,00.

4. Samir Nasri teki Wigania vastaan kolmannen maalinsa viiteen viime otteluun. Tänään Nasrin maalikerroin on 7,00.

3. City ei ole hävinnyt yhtäkään 11:stä edellisestä vierasottelustaan (kahdeksan voittoa, kolme tasapeliä). Vierasvoitto Camp Noulta antaa kertoimen 6,00.

2. Sergio Agüero on tehnyt Citylle kuusi maalia tämän kauden europeleissä. Hän tarvitsee keskimäärin 2,1 laukausta osuakseen kerran maalia kohti. Hyökkääjän maalikerroin on 3,40.

1. Barcelonan Neymar on puolestaan tehnyt 28 laukauksella vain kolme euromaalia. Brassin jääminen maalitta antaa kertoimen 1,50.

Lyö vetoa ottelusta täällä!

Unibet tarjoaa kaikkiin Mestarien liigan otteluihin lisäaikatakuun loppuhetkien maaleja varten - lue lisää täällä!