Borussia Dortmund-Real Madrid: 10 tilastoa


10. Borussia Dortmund ja Real Madrid kohtasivat jo lohkovaiheessa, jossa saksalaiset voittivat kotiottelunsa 2-1. Keskiviikkona Dortmundin voittokerroin on 2,80.

9. Kuudesta edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta kolme on kuitenkin pelattu tasan ja Madrid on voittanut kahdesti. Vierasvoiton kerroin on 2,50.

8. Espnajalaisjätti on hävinnyt 15 edellisestä ottelustaan vain yhden (2-3-tappio Galatasaraylle kaksi viikkoa sitten). Tuplamahdollisuuskohteessa Real Madridin voiton tai tasapelin kerroin on 1,46.

7. Dortmund on voittanut seitsemästä viime ottelustaan kuusi. Semifinaalipaikka irtosi 3-2-voitolla Malagasta. Jürgen Kloppin miesten voiton tai tasapelin kerroin tuplamahdollisuuskohteessa on 1,54.

6. Robert Lewandowski teki avausmaalin, kun joukkueet kohtasivat Saksassa edellisen kerran (video alla). Kerroin sille, että 29 maalia tällä kaudella ampunut hyökkääjä toistaa tempun, on 5,25.

5. Real Madrid on tehnyt vähintään kaksi maalia 12 kertaa 13 edellisessä ottelussaan. Dortmund on pitänyt kahdeksassa viime ottelussaan vain kahdesti nollan. Kerroin sille, että Madrid tekee tänään kaksi tai kolme maalia, on 3,60.

4. Cristiano Ronaldo jäi viikonloppuna Real Betisiä vastaan maaleitta. Se katkaisi portugalilaisen kahdeksan ottelun maaliputken. Kerroin sille, että laituri jää keskiviikkona maalitta, on 1,75.

3. Ronaldo on kuitenkin Mestarien liigan tämän kauden paras maalintekijä 11 osumallaan. Hän on yksin laukonut maalia kohti useammin (49 kertaa) kuin 16 kilpailussa mukana ollutta kokonaista joukkuetta, niiden joukossa Celtic (46), Arsenal (43) ja Manchester City (41). Kerroin Ronaldon hattutempulle on 15,00.

2. Real Madrid on tehnyt tämän kauden europeleissä enemmän maaleja rangaistusalueen ulkopuolelta (yhdeksän kappaletta) kuin mikään muu joukkue. Kerroin sille, että Mezut Özil ampuu pallon Dortmundin maaliin boksin ulkopuolelta, on 18,00.

1. Dortmundin Marcel Schmelzer on liikkunut 111,5 kilometriä tämän kauden Mestarien liigassa. Vain Juventuksen Andrea Pirlolla on enemmän metrejä vyöllään. Kerroin Schmelzerin keltaiselle kortille on 4,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä!