Chelsea-Galatasaray: 10 tilastoa


10. Chelsea on voittanut 12 edellisestä Mestarien liiga -ottelustaan 10. Kotijoukkue on tiistaina suosikki kertoimella 1,40.

9. Galatasaray ei ole koskaan voittanut ottelua Englannin maaperällä. Vierasvoiton kerroin on 8,20.

8. Chelsea ei ole koskaan hävinnyt Galatasaraylle missään kilpailussa. Se on voittanut Galan kahdesti ja pelannut yhden tasapelin. Kerroin Chelsean jatkopaikalle otteluparista on 1,15.

7. Chelsea ei ole hävinnyt myöskään yhtään seitsemästä edellisestä Mestarien liigan pudotuspeliottelustaan (neljä voittoa, kolme tasapeliä). Tuplamahdollisuuskohteessa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 1,09.

6. Ensimmäinen osaottelu Turkissa päättyi 1-1. Tänään saman lopputuloksen kerroin on 9,00.

5. Fernando Torres teki ensimmäisen osaottelun avausmaalin. Tänään Torresin avausmaalikerroin on 5,10.

4. Espanjalainen on tehnyt kuusi maalia niissä viidessä edellisessä Mestarien liiga -ottelussa, joissa hän on ollut avauksessa. Torresin maali missä vaiheessa ottelua tahansa antaa kertoimen 2,30.

3. Chelsea on päästänyt vain neljä maalia tämän kauden europeleissä. Vain Atletico Madridin vastaava tilasto on parempi. Chelsean nollapelikerroin on 1,82.

2. Galatasaray ei ole pitänyt kertaakaan nollaa 16:ssa edellisessä Mestarien liigan vierasottelussaan. Vieraiden nollapelikerroin on 7,00.

1. Didier Drogba on tehnyt Stamford Bridgellä 17 Mestarien liiga -maalia, enemmän kuin kukaan muu. Nykyisin Galatasarayta edustavan hyökkääjän avausmaalikerroin on 10,00.

Drogban maali Chelsea-paidassa Barcelonan verkkoon:

Lyö vetoa ottelusta täällä!