Eurocupit: ruotsalaisjoukkueet hyvissä asemissa


Ruotsalaisjoukkueet pelasivat viime viikolla vaihtelevasti Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan karsinnoissa. IFK Göteborg ja Brommapojkarna ottivat selvät voitot Eurooppa-liigassa. Malmö FF:llä, Elfsborgilla ja AIK:lla oli vaikeampaa. Unibetin kertoimien mukaan Malmö ja AIK kuitenkin voittavat toisen osaottelunsa. Elfsborg joutuu tekemään täyden päivätyön päästäkseen kolmannelle kierrokselle.

Malmö FF joutui tyytymään viikko sitten kotitasapeliin latvialaista Ventspilsiä vastaan Mestarien liigan toisella karsintakierroksella. Tämän illan toinen osaottelu tulee olemaan taivaansinisille menestyksekkäämpi, ainakin jos kertoimia on uskominen. Unibet antaa MFF:n voitolle - ja samalla jatkopaikalle - kertoimen 1,55. Latvialaisvoiton kerroin on 5,75.

-Malmö pelasi viimeksi keskinkertaisen ottelun eikä onnistunut käyttämään maalintekopaikkojaan bussin rangaistusalueelle parkkeerannutta Ventsplisiä vastaan. Malmö on kuitenkin joukkueista selvästi parempi. Jos MFF pystyy hieman parantamaan peliään, sillä ei pitäisi olla vaikeuksia edetä kolmannelle karsintakierrokselle, arvioi Unibetin Ruotsin maajohtaja Claes Bergström.

Iloisia ei oltu myöskään Boråsissa, missä Elfsborg hävisi kotonaan Inter Bakulle 0-1 Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen ottelussa. Kertoimet povaavat, että toisesta osaottelusta voi koitua suuri pettymys Elfsborgille, jonka on pakko satsata hyökkäyspeliin. Elfsborgin voittokerroin on 3,15, Interin kotivoiton kerroin 2,15.

Myös AIK hävisi avauskierroksella, kun se kärsi vieraskentällä 0-1-tappion pohjoisirlantilaiselle Linfieldille. Kertoimet puoltavat kuitenkin selvästi Gnagetia toisessa osaottelussa.

-AIK:lla ei pitäisi olla vaikeuksia voittaa Linfieldiä Friends Arenalla, vaikka se hävisikin yllättäen ensimmäisen osaottelun ja sai sen jälkeen lisää kylmää vettä niskaansa Allsvenskanin vierasottelussa Falkenbergiä vastaan. Kertoimet puhuvat selvää kieltä: AIK:n voittokerroin 1,25, Linfieldin kerroin 10,00, Bergström toteaa.

Brommapojkarna kukisti belfastilaisen Crusadersin kotonaan selvästi 4-0, ja toisessa osaottelussa BP voi jo ottaa jalkaa pois kaasulta. Tukholmalaisvoiton kerroin on 2,40. Crusadersin kotivoitto antaa kertoimeksi 2,80.

IFK Göteborg ei jättänyt mitään epäselväksi, vaan kukisti unkarilaisen Györin vieraskentällä 3-0. Kertoimien mukaan toisestakin osaottelusta tulee IFK:n näytös. Unkarilaisvoiton kerroin on 7,00, kun taas IFK Göteborgin voitto antaa panoksen takaisin vain 1,42-kertaisesti.

Unibetin jalkapallokertoimiin tästä!