FC Basel-Chelsea: 10 tilastoa


10. Basel on kohdannut englantilaisvastustajan seitsemän kertaa ja hävinnyt otteluista vain yhden. Kerroin kotivoitolle on 4,85.

9. Basel on pelannut noista seitsemästä ottelusta neljä tasan. Pistejaon kerroin on 3,50.

8. Sveitsiläisjoukkue ei ole vielä voittanut kotiottelua tämän kauden Mestarien liigassa. Chelsea on ottelun ennakkosuosikki kertoimella 1,82.

7. Tämän kauden aiempi kohtaaminen päättyi Baselin 2-1-vierasvoittoon Stamford Bridgellä. Baselin 2-1-voiton kerroin on tiistaina 15,00.

6. Oscar teki tuolloin Chelsean ainoan maalin. Brassi teki maalin myös viikonloppuna West Hamia vastaan. Tänään hänen maalikertoimensa on 4,25.

5. Chelsean vieraana Baselin tasoitusmaalin tehnyt Marco Streller on tehnyt kolme ja syöttänyt neljä Baselin 10 edellisestä Mestarien liiga -maalista. Strellerin avausmaalikerroin on 8,00.

4. Mohamed Salah teki Baselin toisen osuman edellisessä kohtaamisessa. Laiturin maalikerroin on 5,40.

Tässä maalit joukkueiden edellisestä yhteenotosta:

3. Basel ei ole myöskään pitänyt maaliaan puhtaana yhdessäkään tämän kauden europeleistä. Kerroin sille, että Chelsea tekee maalin kummallakin puoliajalla, on 2,80.

2. Vain Bayern München on pelannut yhtä monta nollapeliä (3) kuin Chelsea tämän kauden Mestarien liigassa. Vierasvoitto ilman päästettyä maalia antaa kertoimen 3,05.

1. Joukkueiden kolmessa aiemmassa kohtaamisessa on tehty 10 maalia. Yli 3,5 maalin kerroin on 3,25, alle 3,5 maalin kerroin 1,32.

Lyö vetoa ottelusta täällä!