FC Basel-Liverpool: 10 tilastoa


10. Liverpool ja FC Basel ovat kohdanneet kahdesti aiemmin. Vuoden 2002 Mestarien liigassa kumpikin lohkovaihekohtaaminen päättyi tasapeliin. Tänään pistejaon kerroin on 3,40.

9. Kun joukkueet kohtasivat Sveitsissä, Basel johti tauolla 3-0. Liverpool nousi loppuhetkillä tasoihin Michael Owenin osumalla. 3-3-tasapelin kerroin on 41,00.

8. Liverpool on kolmen ottelun voitottomassa putkessa. Jakso on joukkueen huonoin sitten viime vuoden syyskuun. Tuplamahdollisuusvedossa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 1,78.

7. Liverpool on päästänyt maalin viiden viimeisen peliminuutin aikana neljässä peräkkäisessä ottelussa (mukaanlukien Liigacupin ottelu Middlesbroughia vastaan, jossa Boro tasoitti 120. minuutilla). Kerroin sille, että Basel voittaa toisen puoliajan, on 3,75.

Kooste vuoden 2002 kohtaamisesta Baselissa:

6. Basel on voittanut neljästä viime ottelustaan vain yhden. Se kuitenkin aloitti kautensa voittamalla seitsemästä ensimmäisestä ottelustaan kuusi. Sveitsin mestarin voittokerroin on 3,75.

5. Steven Gerrard teki viikonloppuna Evertonin verkkoon kauden kolmannen maalinsa. Pool-kapteeni on tehnyt 40 maalia 125 euro-ottelussa. Gerrardin maalikerroin on 4,25.

4. Avauskierroksella Liverpool kohtasi Ludogorets Razgradin ensimmäisessä Mestarien liigan ottelussaan sitten vuoden 2009. 23 kertaa laukonut Liverpool voitti 2-1. Tänään englantilaisten 2-1-voiton kerroin on 8,50.

3. Mario Balotelli teki Ludogoretsia vastaan avausmaalin. Osuma oli 41 euro-ottelua pelanneen Balotellin 13. maali eurokentillä. Italialaishyökkääjän avausmaalikerroin on 5,50.

2. Basel ja Liverpool ovat pelanneet tällä kaudella yhteensä 19 ottelua. Näistä otteluista vain neljässä ainakin toinen joukkue on jäänyt maaleitta. Kerroin kummankin joukkueen onnistumiselle maalinteossa on 1,59.

1. Baselin Marco Streller on tehnyt tällä kaudella viisi maalia, mutta vain yhden neljässä viime ottelussaan. Kerroin sveitsiläishyökkääjän kahden maalin illalle on 15,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä!