HJK:n Mestarien liiga -karsintaottelua voi seurata suorana Unibetilla


HJK kohtaa keskiviikkona Mestarien liigan karsintaottelussa Apoel FC:n. Kyproksella pelattavan ottelun voi katsoa Suomessa Unibetin verkkosivujen kautta suorana lähetyksenä. Selostuksesta vastaa Juhavaltteri Salminen.

Tasapeliin päättyneen ensimmäisen kohtaamisen jälkeen HJK:lle kelpaa Kyprokselta vain voitto. GSP Stadiumilla pelattava ottelu kerää paikan päälle yli 10 000 katsojaa, mutta pelin voi nähdä myös Suomessa: Unibet lähettää suomalaisjoukkueen vierasottelun jälleen yksinoikeudella Unibet TV -palvelunsa kautta.

-Suomalaisjoukkueiden europelit ovat vuodesta toiseen kesän mielenkiintoisimpia jalkapallotapahtumia ja olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme jälleen palvella suomifutiksen seuraajia näyttämällä HJK:n vieraspelin Apoelia vastaan, Unibetin maajohtaja Antti Tikka kommentoi.

-Meidän tavoitteenamme on ollut näyttää jokaisen suomalaisjoukkueen matka Euroopassa, on kyseessä sitten ollut HJK, Honka tai RoPS. Myöskään vastustajan tasolla ei meistä katsottuna ole väliä, vaan olemme halunneet antaa mahdollisuuden otteluiden seuraamiseen oli vastassa sitten Apoel tai Rabotnicki.

Kello 19.30 alkavan ottelun seuraaminen onnistuu sekä desktop-sivuilla että mobiililaitteilla. Katselu on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä tulee olla talletettuna rahaa vähintään yksi sentti.

HJK:n ratkaisuottelua voi seurata näin:

1. Kirjaudu sisään pelitilille tai rekisteröi Unibet-pelitili 
2. Katso, että pelitilillä on talletettuna vähintään 1 sentti rahaa
3. Mene Unibet TV -valikkoon ja avaa ottelustriimi 

Apoel Nikosia–HJK 
Keskiviikko 6. elokuuta klo 19.30
Unibet TV