Juventus-Bayern München: 10 tilastoa


10. Bayern München lähtee Torinoon taskussaan 2-0-johtoasema ensimmäisestä osaottelusta. Mahdollinen semifinaalipaikka olisi Bayernille kolmas kuuteen vuoteen. Saksalaisten jatkopaikan kerroin on 1,08.

9. Juventus on kuitenkin voittanut viisi edellistä kotiotteluaan ja kolme niistä vähintään kahdella maalilla. Juven semifinaalipaikan kerroin on 6,35.

8. Viime viikon tappio Saksassa oli Juventuksen ainoa tappio kahdeksaan viime otteluun. Kerroin sille, että Juventus voittaa keskiviikon ottelun, on 3,00.

7. Avausosassa Bayern voitti maalintekopaikat 18-6 ja sai kahdeksan kulmapotkua. Kerroin müncheniläisten voitolle nollapelillä on 4,50.

6. Thomas Müller teki toisen jakson puolivälissä kauden 17. maalinsa. Se oli hänen 50. osuma Bayern-paidassa. Müllerin maalikerroin on 2,85. Katso miehen viimeviikkoinen uuni tässä:

5. Juventus voitti Pescaran viikonloppuna ja Mirko Vucinic iski kaksi osumaa. Sen myötä Vucinic on tehnyt neljä maalia neljään viime otteluun. Kerroin sille, että hyökkääjä viettää taas kahden maalin iltaa, on 12,00.

4. Andrea Pirlo on juossut enemmän (104 509 metriä) kuin kukaan muu pelaaja tämän kauden Mestarien liigassa. 33-vuotias keskikenttäpelaaja ei ole vielä tehnyt maalia tämän kauden europeleissä, mutta jos verkko heiluu tänään, vedonlyöjä saa panoksensa takaisin 7,25-kertaisena.

3. Bayernin laitapakki Philipp Lahm on syöttänyt tämän kauden europeleissä enemmän maaleja (5) kuin kukaan muu näiden joukkueiden pelaajista. Kerroin sille, että Lahm tekee tällä kertaa itse maalin, on 16,00.

2. Juven pitäisi voittaa kolmella maalilla mennäkseen 90 minuutin jälkeen jatkoon. Joukkueet ovat kohdanneet seitsemän kertaa aiemmin, eikä Juventus ole koskaan voittanut niin suurella marginaalilla. 3-0-kotivoiton kerroin on 30,00.

1. Bayern on hävinnyt 28 edellisestä ottelustaan vain yhden. Se oli edellisen kierroksen 0-2-vierastappio Arsenalille. Tuplamahdollisuuskohteessa Saksan mestarin voiton tai tasapelin kerroin on 1,40.

Lyö vetoa Mestarien liigasta täällä!