Juventus-Celtic: 10 tilastoa


10. Juventus ja Celtic kohtaavat Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisessa osaottelussa. Italojätillä on ensimmäisestä osaottelusta allaan 3-0-voitto. Juventuksen voiton kerroin on 1,38.

9. Celtic on hävinnyt molemmat aiemmat matkaottelunsa Torinoon, mutta voittanut helmikuisen Juve-tappion jälkeen viidestä ottelustaan kolme. Celticin voittokerroin on 9,00.

8. Celtic on ollut lähimpänä vastaavan tappioaseman kääntämistä edukseen vuonna 2005. Silloin se hävisi Mestarien liigan karsinnoissa ensimmäisen osaottelun Artmedia Bratislavalle 0-5. Jälkimmäisen osaottelun se voitto 4-0. Kerroin sille, että Celtic menee tästä otteluparista jatkoon, on 80,00.

7. Juventus on tehnyt maalin 11 edellisessä kotiottelussaan. Kerroin putken jatkumiselle on 1,07.

6. Alessandro Matri aloitti maalinteon viime kuussa Celtic Parkilla. Se oli hänen seitsemäs osumansa miehen tämän kauden 22 esiintymisessä Juve-paidassa. Matri on kertoimella 4,20 ottelun suosikki avausmaalin tekijäksi.

5. Celtic on tehnyt vain kaksi vierasmaalia Juventusta vastaan. Siliyan Petrov ja Henrik Larsson ampuivat maalin mieheen syyskuussa 2001, kun Celtic hävisi 2-3. Nykyisen hyökkääjä Gary Hooperin maalikerroin on 4,90. Kerroin sille, että Hooper osuu vähintään kahdesti, on 10,00.

4. Tuolloin Juventus sai viime hetkillä kyseenalaisen rangaistuspotkun, jonka Nicola Amoruso ampui maaliin. Vanha Rouva on tehnyt tällä kaudella viisi maalia kahdeksasta rankkaristaan. Kerroin sille, että Juventus osuu rankkarista, on 4,50.

Tässä silloisen Celtic-valmentaja Martin O'Neillin kiihkeä haastattelu 12 vuoden takaisen tappion jälkeen.

3. Joe Ledley teki lauantaina St. Mirreniä vastaan kauden seitsemännen osumansa. Kerroin sille, että hän osuu Torinossa, on 15,00.

2. Celtic jäi avausosassa maaleitta, vaikka laukoi maalia kohti 15 kertaa ja sai 10 kulmapotkua. Kerroin sille, että Celtic tekee keskiviikkona maalin, on 1,90.

1. Keskikenttäpelaaja Andrea Pirlo on pelannut täydet minuutit Juven kuudessa viime ottelussa. Pirlo on ampunut tällä kaudella kuusi osumaa. 33-vuotiaan konkarin maalikerroin Celticiä vastaan on 4,70.

Lyö vetoa ottelusta täällä!