Juventus-Celtic: Juvella mahdollisuus lepuuttaa avainpelaajiaan


Juventus voitti avausosan maalein 3-0, joten toiseen osaotteluun lähdettäessä jatkoonmenijästä ei ole epäselvyyttä. Juventus-luotsi Antonio Conte voi kierrättää miehistöään tulevaa Catania-kamppailua silmälläpitäen. Celtic-kollega Neil Lennonilla taas on mahdollisuus kaapata skottiseuran palkintokaappiin vielä yksi suuri päänahka.

Kokoonpano

Contella on mahdollisuus lepuuttaa Arturo Vidalia, Claudio Marchisiota ja Stephan Lichsteineria, jotka ovat yhden kortin päässä pelikiellosta. Heidän korvaajansa ovat Emanuele Giaccherini, Paul Pogba ja Mauricio Isla. Andrea Pirlo sanoi ottelun alla, ettei jatkoonmenijä ole vielä ratkennut ja muistutti samalla siitä, miten AC Milanille kävi Istanbulissa 2005. Tilanne on kuitenkin nyt täysin erilainen.

Celticiltä puuttuvat kapteeni Scott Brown ja Mikael Lustig. Avausotteluun verrattuna joukkue kuitenkin vahvistuu paluun tekevällä Georgios Samarasilla, joka pelaa kärjessä yhdessä Gary Hooperin kanssa. Keskikentän ankkurina pelaa Victor Wanyama, yksi Celticin kauden parhaista pelaajista.

Vire

Juventus on hyvässä tuloskunnossa. Siena-voittoa seurasi tasapeli Napolin kanssa. Sen tuloksen myötä mestaruustaistelu ei ole vielä täysin ohi, mutta Juventuksen etulyöntiasema on todella selkeä.

Celtic on käytännössä varmistanut kotiliigansa mestaruuden. Joukkue on myös Skotlannin cupin semifinaaleissa. Siksi joukkueen lieneekin syytä keskittyä ennen kaikkea tulevaan, sillä ilman valtavaa ihmettä urakka Mestarien liigassa päättyy tänään.

Aiemmat kohtaamiset

Avausosassa Juventuksen maalit menivät Alessandro Matrin, Marchision ja Mirko Vucinicin nimiin. 3-0-voiton myötä jatkoonmenijää ei tarvitse enää arvuutella. Juventus on voittanut molemmat aiemmat kotiottelunsa Celticiä vastaan kausilla 1981-82 ja 2001-02.

Kertoimet

Juventus on ottelun kiistaton voittajasuosikki kertoimella 1,34. Celtic voi kuitenkin hyvinkin pysyä kyydissä ainakin avausjakson, joten yhdistelmä taukotasapeli/Juventuksen voitto (4,50) voi olla hyvä pelivalinta. Ei ole myöskään mahdotonta, että veto tasapelin (5,00) puolesta tuottaisi rahaa.

Lyö vetoa ottelusta täällä!