Manchester City-TsSKA Moskova: 10 tilastoa


10. TsSKA ei ole koskaan voittanut europeliä Englannissa, jossa venäläisseuran tilasto näyttää kolmea tasapeliä ja yhtä tappiota. Manchester City on tiistaina suosikki kertoimella 1,18.

9. City on hävinnyt kotonaan vain yhden euro-ottelun. Silloin vastassa oli Bayern München. TsSKA:n voittokerroin on 18,00.

Tässä maalit Cityn ja Bayernin kohtaamisesta:

8. City on voittanut kaksi peräkkäistä Mestarien liiga-ottelua vain kerran. Edellisen ottelunsa se voitti. Tasapelin kerroin on tiistaina 7,25.

7. Vain Zlatan Ibrahimovic (17) ja Cristiano Ronaldo (16) ovat laukoneet tämän kauden Mestarien liigassa useammin kuin Sergio Agüero (15 laukausta). Argentiinalaisen avausmaalikerroin on 3,80.

6. Agüero on tehnyt viisi maalia kuudessa edellisessä Mestarien liiga -ottelussaan. Kerroin sille, että Agüero maalaa vähintään kahdesti, on 4,00.

5. TsSKA on tämän kauden Mestarien liigassa päästänyt viisi maalia ensimmäisellä puoliajalla. Lukema on suurempi kuin millään muulla joukkueella. Kerroin sille, että City tekee maalin avausjaksolla, on 1,28.

4. Alvaro Negredo on pelannut 10 Mestarien liiga -ottelua, mutta ollut avauksessa vain kolmesti. Bayern Münchenin verkkoon aiemmin tällä kaudella maalanneen Negredon maalikerroin on 2,00.

3. Costel Pantilimon korvasi viikonloppuna Joe Hartin Manchester Cityn maalilla ja pelasi nollapelin. Kerroin kotivoitolle nollapelillä on 1,75.

2. Viime viikolla City voitti TsSKA:n Venäjällä maalein 2-1. Cityn 2-1-voitto antaa tiistaina kertoimen 9,00.

1. TsSKA meni kuitenkin ottelussa johtoon Zoran Tosicin maalilla. Keskikenttäpelaajan avausmaalikerroin on 22,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä!