Manchester United-Real Madrid: 10 tilastoa


10. Real Madrid -valmentaja Jose Mourinho ei ole koskaan voittanut Mestarien liigan ottelua Old Traffordilla. Kerroin sille, että Manchester United etenee puolivälieriin, on 2,15.

9. Sir Alex Ferguson on voittanut Mourinhon valmentaman joukkueen 15 yrittämällä vain kahdesti. Madrid on kertoimella 1,67 suosikki menemään parista jatkoon.

8. Vain kaksi espanjalaisjoukkuetta on kaatanut Manchester Unitedin Old Traffordilla Mestarien liigassa. Toinen näistä on Real Madrid - se toinen on Deportivo La Coruña. Kerroin sille, että Real Madrid voittaa varsinaisella peliajalla, on 2,20.

7. Ensimmäinen osaottelu Santiago Bernabeulla päättyi 1-1-tasapeliin. Kerroin saman lopputuloksen toistumiselle tiistaina on 7,50.

6. Danny Welbeck teki Unitedille tärkeän vierasmaalin Madridissa. Welbeckin avausmaalikerroin on 9,25.

5. Wayne Rooney teki viikonloppuna upean kaukolaukausosuman, kun United voitti Norwich Cityn 4-0. Kerroin sille, että Rooney tekee Realin verkkoon maalin rankkarialueen ulkopuolelta, on 10,00.

4. Menneen viikon aikana Real Madrid on kukistanut Barcelonan kahdesti. Cristiano Ronaldo teki Camp Noulla kaksi osumaa. Kerroin sille, että hän osuu tiistaina myös Unitedin verkkoon vähintään kahdesti, on 5,50.

3. Ronaldo pelasi United-aikanaan Old Traffordilla 23 Mestarien liiga -ottelua ja ampui niissä seitsemän maalia. Europeleissä hän on yhteensä tehnyt 16 osumaa, joista yksi oli ensimmäisen osaottelun puskumaali. Kerroin sille, että Ronaldo tekee maalin puskemalla, on 5,00.

2. Joukkueet ovat aiemmin kohdanneet Old Traffordilla Mestarien liigassa kahdesti. Niissä otteluissa on tehty yhteensä 12 maalia. Yli 4,5 maalin kerroin on 4,80, alle 4,5 maalin kerroin 1,15.

1. United on pitänyt nollan vain kaksi kertaa kymmenessä edellisessä Mestarien liigan kotiottelussaan. Kerroin sille, että Madrid tekee maalin kummallakin puoliajalla, on 2,95.

Lyö vetoa ottelusta täällä!