Chelsea-Nordsjälland: 10 tilastopoimintaa


10. Lokakuun alussa Chelsea voitti Nordsjällandin 4-0, kun joukkueet kohtasivat Tanskassa. Chelsea tarvitsee voiton, jotta se voisi mahdollisesti jatkaa lohkovaiheesta. Kotikerroin on 1,08.

9. Juan Mata teki Tanskassa kaksi maalia. Yhteensä hän on ampunut tällä kaudella kahdeksan osumaa. Matan kahden maalin kerroin on 6,00, Chelsean 4-0-voitto antaa kertoimeksi 7,50.

8. Nordsjälland on Mestareiden liiga -lohkonsa jumbona, mutta Tanskan liigassa toisena voitettuaan kuudesta viime ottelustaan neljä. Tanskalaisten voittokerroin on 22,00.

7. Blues ei ole vielä voittanut uuden managerinsa Rafael Benitezin alaisuudessa. Benitez valmensi viimeksi Mestareiden liigassa kaksi vuotta sitten, kun hänen valmentamansa Inter hävisi Werder Bremenille 0-3. 3-0 Chelsean hyväksi antaa kertoimen 6,75.

6. 60 prosenttia Chelsean tämän kauden laukauksista Mestareiden liigassa on suuntautunut maalia kohti. Viidessä ottelussa on syntynyt 10 maalia. Kerroin sille, että Chelsea maalaa kummallakin puoliajalla, on 1,53.

5. Kahdeksasta edellisestä Mestareiden liigan kotiottelustaan Chelsea on voittanut seitsemän ja pelannut yhden tasan. Nordsjälland ei ole koskaan voittanut Mestareiden liigassa. Chelsean voitto nollapelillä antaa kertoimen 1,50.

4. Joshua John, Nordsjällandin ykköstykki kotimaan liigassa, on tehnyt tällä kaudella yhdeksän osumaa, mutta vain yhden 12 viime ottelussa. John on Nordsjällandin todennäköisin maalintekijä kertoimella 6,00.

3. Myös Fernando Torres on tehnyt vain yhden maalin 12 viime ottelussaan Chelsean tai Espanjan maajoukkueen paidassa. Torresin hattutempun kerroin on silti 12,00. Hän on suosikki avausmaalin tekijäksi kertoimella 4,50.

2. Chelsealle ei ole annettu punaista kotttia yhdeksään viime otteluun, Nordsjällandilta kukaan ei ole lentänyt ulos koko kaudella. Punaisen kortin kerroin on 5,00.

1. Chelsea kohtasi viimeksi tanskalaisvastustajan kaksi vuotta sitten neljännesvälierissä. Silloin FC Kööpenhamina haki Stamford Bridgeltä 0-0-tuloksen. Maalittoman tasapelin kerroin on 33,00.

Joe Short