Chelsea-Shakhtar Donetsk: 10 tilastoa vedonlyönnin tueksi


10. Chelsea ja Shakhtar kohtaavat vasta toista kertaa, kaksi viikkoa sitten ukrainalaisjoukkue voitti avauskohtaamisen kotikentällään. Shakhtarin kerroin seurahistorian ensimmäiselle voitolle Englannissa on 3,90.

9. Shakhtarin voittolukemat olivat 2-1, maalintekijöinä Alex Tiexeira ja Fernandinho. Shakhtarin 2-1-voiton kerroin on 15,00.

8. Chelsealle tappio oli vasta kauden kolmas, mutta ennen tätä ottelua joukkue ei ole voittanut varsinaisella peliajalla neljään otteluun. Bluesin voittokerroin on 1,92.

7. Ukrainan mestari on voittanut kauden jokaisen ottelunsa lukuunottamatta vierastasapeliä Juventusta vastaan. Ukrainan liigassa sarjajohto on 12 pistettä. Tasapelikerroin on 3,50.

6. Fernando Torres on kertoimella 6,50 suosikki avausmaalin tekijäksi. Hän on ampunut kuusi maalia tällä kaudella. Shakhtarin kolmossuosikin Henrik Mkhitaryanin kerroin 10,50 on ylikerroin, sillä hän on tehnyt 14 maalia 13 ottelussa.

5. Chelsea ei ole saanut tällä kaudella punaista korttia lukuunottamatta kahta ulosajoa kotiottelussa Manchester Unitedia vastaan. Tuolloin toinen ulosajettu oli Branislav Ivanovic, jonka punaiselle kortille tarjotaan kerrointa 20,00.

4. Roberto Di Matteon suojatit ovat voittaneet enemmän otteluita (5) ilman Frank Lampardia kuin Lampardin kanssa (4). Chelsea on myös hävinnyt enemmän pelejä (3) Lampardin pelatessa kuin ilman häntä (1). Lampard on keskiviikkona sivussa ja Chelsean voitto ilman tasapelimahdollisuutta on tarjolla kertoimella 1,38.

3. Edellisen kerran Chelsea voitti 90 minuutissa viisi ottelua taaksepäin. Silloin Tottenham kaatui 4-2. Juan Mata teki tuolloin kaksi maalia, saman tempun kerroin on 15,00. 4-2-lopputuloksen kerroin on 45,00.

2. Shakhtar on laukonut tämän kauden Mestareiden liigassa 31 kertaa maalia kohti, mutta tehnyt vain kolme maalia. Niistä kaksi syntyi Chelseaa vastaan. Kerroin sille, että Shakhtar tekee maalin kummallakin puoliajalla, on 4,60.

1. Viime vuonna Oscar pelasi Brasilian pääsarjan SC Internacionalissa yhdessä Shakhtarin laiturin Ilsinhon kanssa. Chelsea-pelaajan maalikerroin on 4,00, Ilsinhon 5,75.

Joe Short