Ed Malyonin Varma: Shakhtar Donetsk dominoi FC Nordsjällandia vastaan


Shakhtar Donetsk on ollut tämän vuoden Mestareiden liigan pelastaja.

Joukkueen esitys kotiottelussa Chelseaa vastaan nosti joukkueen esille brittimediassa, joka on aiemmin vähät välittänyt ukrainalaisseurasta. Edellisellä pelikierroksella Shakhtar nöyryytti Chelsea länsilontoolaisten omalla maaperällä, kunnes Victor Moses pääsi puskemaan isännille viime hetken voitto-osuman.

Tämän illan vastustajan, Mestareiden liiga -debytantti FC Nordsjällandin taival on ollut odotetun hankala, erityisesti kun joukkueen lohko on vaikea. 12 mahdollisesta pisteestä mukaan on tarttunut vain yksi. Jatkopeleihin ei siis ole asiaa, mutta kotiyleisönsä edessä tanskalaiset pelaavat kunniasta.

Vierasjoukkueella on paljon enemmän panosta, sillä voitto käytännössä varmistaisi Shakhtarin jatkoonmenon. Lahjakas joukkue on pullollaan tähtiä brassikvartetti Luiz Adrianon, Fernardinhon, Willianin ja Alex Teixeiran johdolla. Shakhtarin pitäisi voittaa ottelu, mutta suora vieraskerroin 1,30 ei kelpaa peleihin.

Arvoa etsitään siis puoliaika/lopputulos-vedosta yhdistelmällä Shakhtar/Shakhtar (1,85). Toinen vaihtoehto on luottaa Shakhtarin maaliin kummallakin puoliajalla, kerroin 2,05.

Ed Malyon