Juventus-Chelsea: 10 tilastopoimintaa


10. Kohtaaminen on vasta neljäs mittelö seurojen välillä. Kotijoukkue ei ole ikinä voittanut englantilaisvastustajaansa. Juve on silti suosikki kertoimella 1,80.

9. Chelsealla taas on yksi voitto aiemmista yhteenotoista. Se oli 1-0-kotivoitto Mestareiden liigan neljännesvälierissä helmikuussa 2009. Saman tuloksen kerroin on 14,00.

8. Saman otteluparin toinen osa on joukkueiden toistaiseksi ainoa kohtaaminen Torinossa. Lopputulos oli 2-2, jonka kerroin tänään on 15,00.

7. Chelsean jo jättänyt Didier Drogba teki tuolloin 83. minuutilla tasoitusmaalin, joka tiesi Chelsealle jatkopaikkaa seuraavalle kierrokselle. Nyt voitto Torinossa veisi Chelsean lohkosta jatkoon. Nykyisen hyökkääjä Daniel Sturridgen kerroin ottelun viimeiselle maalille on 11,50.

6. Juventus pelasi lauantaina kauden toisen maalittoman tasapelinsä, kun se ei pystynyt murtamaan Lazion puolustusta Serie A:ssa. Chelsea on pelannut vain yhden 0-0-tasapelin. Maalittoman tasapelin kerroin on 12,50.

5. Chelsea on voittanut varsinaisella peliajalla vain yhden seitsemästä viime ottelustaan. Se oli viime hetkillä varmistunut 3-2-voitto Shakhtar Donetskista Mestareiden liigassa aiemmin tässä kuussa. Victor Moses teki voittomaalin lisäajalla. Hänen maalikertoimensa on 5,75.

4. Nicklas Bendtner on ollut Juventuksen avauksessa vain kahdesti tällä kaudella, mutta Juve on voittanut aina kun tanskalainen on pelannut koko ottelun. Hän ei ole tehnyt Vanhalle Rouvalle maalia seitsemään viime esiintymiseensä. Bendtnerin maalikerroin on 2,70.

3. Chelsea hävisi viikonloppuna Valioliigassa vasta toista kertaa tällä kaudella. Tappion aiheutti entisen Chelsea-valmentaja Steve Clarken valmentama West Bromwich, joka voitti 2-1. Eden Hazard teki lohdutusmaalin. Hänen maalikertoimensa tiistaina on 5,00.

2. Giorgio Chiellini lensi ulos, kun joukkueet kohtasivat viimeksi Torinossa 2009. Hän on ainoa pelaaja, joka on nähnyt punaista keskinäisissä otteluissa. Puolustaja on saanut tällä kaudella jo viisi keltaista korttia. Chiellinin ulosajon kerroin on 25,00.

1. Fernando Torresin kauden seitsemästä maalista vain yksi on syntynyt Mestareiden liigassa: avausmaali Shakhtaria vastaan kuudennella peliminuutilla kaksi viikkoa sitten. Hän on tiistaina Chelsean suosikki avausmaalin tekijäksi kertoimella 10,00.

Joe Short