Manchester City-Borussia Dortmund: 10 tilastofaktaa


10.Joukkueet eivät ole kohdanneet koskaan aiemmin. Dortmund on voittanut kuusi 15 ottelustaan englantilaisjoukkueita vastaan. Keskiviikon vieraskerroin on 3,88.

9. Roberto Mancinin City on ollut kotonaan lyömäton 15 kotiottelussa peräkkäin. Cityn voitto ilman tasapelimahdollisuutta on saatavilla kertoimella 1,38.

8. Dortmund pelasi englantilaisjoukkuetta vastaan viime kauden lohkovaiheessa. Silloin Arsenal voitti Lontoossa 2-1. Sama tulos Cityn eduksi antaa kertoimen 8,75.

7. Cityn edellinen europokaali on vuodelta 1970, jolloin Joe Mercerin valmentama joukkue voitti Cup-voittajien Cupin. Kerroin Cityn Mestareiden liiga -voitolle on 12,00.

6. Viime kauden 1-1-tasapelissä Napolia vastaan City oli mukana tekemässä Mestareiden liiga -ennätystä ohi menneiden laukausten määrässä. Joukkueet ampuivat yhteensä 22 palloa maalin ohi. Cityn nollille jääminen on tarjolla kertoimella 5,50.

5. Dortmund ei ole tällä kaudella voittanut kertaakaan vieraissa neljän yrityksen jälkeen. Saksalaiset ovat kuitenkin tehneet maalin kaikissa vierasotteluissaan. Onnistuminen Etihadilla antaa kertoimen 1,33.

4. City hävisi Real Madridille 2-3 D-lohkon avausottelussa. Vincent Kompany sai ottelussa City-uransa 33. keltaisen kortin. Kompanyn varoituksen kerroin on 3,75.

3. Dortmund voitti omassa avauksessaan Ajaxin 1-0, mikä oli seuran toinen voitto hollantilaisjoukkuetta vastaan. Jos Jürgen Klopp masinoi Dortmundille 1-0-voiton Citystä, vedonlyöjä saa rahansa takaisin 15-kertaisesti.

2. Hyökkääjä Sergio Agüero on tehnyt Citylle yhden maalin kuudessa pelaamassaan Mestareiden liiga -ottelussa. Edellisessä seurassa Atletico Madridissa saldo oli 14 ottelua, viisi maalia. Argentiinalaisen kahden maalin kerroin on 6,00.

1. Puolalaishyökkääjä Robert Lewandowski herätti huomiota kesän EM-kisoissa. Dortmundin mestaruuskaudella hän teki 22 maalia. Hän teki myös Ajax-ottelun voittomaalin kaksi viikkoa sitten. Kerroin sille, että hän tekee ensimmäisen tai viimeisen maalin, on 9,75.