Manchester United-Galatasaray: 10 tilastofaktaa


10. Joukkueet ovat kohdanneet vain neljästi aiemmin. Unitedilla on yksi voitto ja kolme tasapeliä. Keskiviikkona Unitedin voittokerroin on 1,28.

9. Kaksi kolmesta tasapelistä joukkueiden välillä ovat olleet maalittomia. Tasapelikerroin on 5,25, maalittoman tasapelin kerroin 22,00.

8. Galatasaray-hyökkääjä Umut Bulut on tehnyt tämän kauden neljässä ottelussa viisi maalia. Päälle hän osui maajoukkuetauolla Turkille. Bulutin kahden maalin illasta tarjotaan kerrointa 18,00.

7. Kahdessa edellisessä Old Traffordin-kohtaamisessa joukkueiden välillä on tehty 10 maalia. Yli 4,5 maalista tänään saa kertoimen 3,80.

6. Kaikki neljä aiempaa keskinäistä ottelua pelattiin Mestareiden liigassa 1990-luvun alussa. Unitedin ainoa voitto tuli kotona numeroin 4-0 joulukuussa 1994. Sama tulos tänään antaa kertoimen 17,00.

5. Samaisessa ottelussa osuivat Unitedin keskikenttämiehet Roy Keane ja David Beckham. Unitedin uusi keskikenttäpelaaja Shinji Kagawa teki Borussia Dortmundille kolme maalia europeleissä. Kagawan maali tänään tietää rahoja takaisin 2,70-kertaisesti.

4. Galatasarayn hyökkääjä Milan Baros on pelannut Unitedia vastaan 10 kertaa kolmessa eri Valioliiga-seurassa, mutta on tehnyt vain yhden maalin - silloin Aston Villan paidassa. Kerroinasettelun mukaan Baros (14,00) on silti Galatasarayn todennäköisin avausmaalin tekijä.

3. Kerroinasettelun mukaan 13 Unitedin pelaajaa tekee avausmaalin todennäköisemmin kuin Baros. Heidän joukossaan on esimerkiksi viikonloppuna maalin tehnyt Paul Scholes. Ykkössuosikki avausmaalin tekijäksi on Robin van Persie (4,00).

2. Unitedin pelaajat saivat kahdeksan keltaista korttia viime kauden kuudessa Mestareiden liiga -ottelussa. Lisäksi Nemanja Vidic lensi ulos 2-0-voitossa Otelul Galatista viime lokakuussa. Vidicin ulosajosta keskiviikkona saa kertoimen 25,00.

1. Kumpikin joukkue noteerasi viikonloppuna ensimmäisen nollapelinsä ja voitti 4-0. Rahansa saa takaisin 12,50-kertaisesti, jos United ei tee maalia. Unitedin nollapelin kerroin on vain 2,00.