Mestareiden liiga: C-lohkon vihjeet


AC Milan 2.50, tasapeli 3.35, Zenit 2.75

Milan näytti olevan hiipumassa joitakin viikkoja sitten, mutta kolmen voiton putki (joka sisältää yllättävän Serie A -voiton sarjakärki Juventuksesta) on herättänyt Rossonerin henkiin. Stephan El Shaarawy on kärjessä huipputikissä ja Ricardo Montolivo vakuuttava keskikentällä. Italialaisryhmä voi lähteä luottavaisena kohtaamaan Zenitiä, joka ei ole juuri vakuuttanut. Milanin voittokerroin on houkutteleva, samoin yli 2,5 maalia kertoimella 1,95 - neljä Milanin viidestä viime ottelusta on ylittänyt rajan, sama pätee Zenitiin.

El Shaaeawy on kertoimella 6,00 erinomainen ehdokas avausmaalin tekijäksi, jos hän on avauksessa. Kevin Prince-Boateng, joka teki maalin (ja lensi ulos) viikonloppuna Cataniaa vastaan on myös vedon arvoinen maalikertoimella 4,60. Zenitin Roman Shirokovin juoksut ovat vaarallisia. Hän on joukkueensa paras maalintekijäehdokas kertoimella 5,50.

Tulosveikkaus: AC Milan 2-1 Zenit (10.50)

Malaga 2.05, tasapeli 3.40, Anderlecht 3.55

Malagan ensimmäinen Mestareiden liiga -kausi on ollut mahtava. Espanjalaisryhmä on yksi lohkovaiheen vain neljästä tappiottomasta joukkueesta. Kun Iscon, Eliseun ja ikinuoren Joaquinin kaltaiset miehet ovat vireessä, Malaga voi lähteä luottavaisena varmistamaan lohkovoittoa Anderlechtiä vastaan. Jos suora voittokerroin ei kiinnosta, kokeile puoliaika/lopputulos-vedon yhdistelmää Malaga/Malaga (3,20) tai Malagan voittoa nollapelillä (3,80).

Kirpun kokoinen kärki Javier Saviola on hyvä ehdokas avausmaalin tekijäksi kertoimella 6,00. Iscon hyvä laukaus tekee myös hänestä kelpo valinnan maalintekijätilastoihin maalikertoimella 3,50. Anderlechtin todennäköisin maalintekijä on Dieumerci Mbokani (3,20), joka saattaa kuitenkin jäädä Malagan tiiviin puolustuksen pihteihin.

Tulosveikkaus: Malaga 2-0 Anderlecht (10.50)