Mestareiden liiga: E-lohkon vihjeet


Chelsea 2.00, tasapeli 3.40, Shakhtar Donetsk 3.75

Yksi asia on varma: Chelsea ei suhtaudu ukrainalaisvieraaseensa kevyesti. Shakhtar oli fantastinen kolmannen kierroksen ottelussa Chelseaa vastaan. 2-1-loppulukemat mairittelevat Roberto Di Matteon suojatteja. Kokenut Mestareiden liiga -osallistuja haluaa säilyttää lohkon kärkipaikkansa.

Chelsean tämän kauden hyökkäystehot ja puolustuksen virheet tekevät kummankin joukkueen onnistumisesta maalinteossa (1,60) hyvän vedon. Taukotasapeli (2,20) on sekin hyvä poiminta. Chelsean itseluottamusta syövät huonot tulokset Manchester Unitedia (2-3) ja Swanseaa (1-1) vastaan ja Shakhtar pyrkinee alussa pitämään ottelun tasaisena.

Henrikh Mkhitaryan oli lähellä tehdä maalin Chelsean verkkoon Ukrainassa. Kotiliigassa hän on ollut avauksessa 12 kertaa ja tehnyt 14 maalia. Armenialaisen maalikerroin on 3,70. Chelsealta Oscar on ollut hyvässä maalivireessä Euroopassa: maalin kerroin 4,00.

Tulosveikkaus: Chelsea 2-1 Shakhtar Donetsk (9.00)

Juventus 1.15, tasapeli 7.50, Nordsjælland 17.50

Kertoimet vihjaavat, että joukkueilla olisi suurikin tasoero, mutta kahden viikon takainen 1-1- tasapeli Tanskassa osoitti, ettei Nordsjælland ole mikään heittopussi. Juve tulee kuitenkin otteluun allaan Inter-tappio, joka katkaisi 49 ottelun tappiottoman putken Serie A:ssa. Nordsjælland joutunee Vanhan Rouvan vihan kohteeksi.

Juventuksen viitto ei tarjoa pelikelpoista kerrointa, joten katseet siirtyvät toisaalle. Peleihin kelpaavat Juventuksen maalinteossa onnistuminen kummallakin puoliajalla (1,67), samoin puoliaika/lopputulosvedon yhdistelmä Juventus/Juventus (1,57). Jos uskot Antonio Conten tiivistävän puolustustaan huonon Inter-ottelun jälkeen, voit iskeä peleihin mustavalkoisten voiton nollapelillä (1,65).

Arturo Vidal teki Juven ainoan maalin viikonloppuna. Hänen myöhäiset juoksunsa rankkarialueelle ovat aina uhka. Sekä hän (3,80) että Claudio Marchisio (2,45) ovat hyviä valintoja maalintekijäveikkaukseen. Vieraiden tehokas Joshua John on Nordsjællandin kärkinimi. Avausmaali hänen tekemänään antaa kertoimen 20,00.

Tulosveikkaus: Juventus 2-0 Nordsjælland (7.00)

Betunibet