Mestareiden liiga: F-lohkon vihjeet


BATE 3.40, tasapeli 3.40, Valencia 2.15

Valencialla on paljon eurokokemusta ja BATE:a suurempi maine, mutta kuntopuntarin perusteella BATE on maukas vaihtoehto tiistain vedonlyöntiin. Yllättävät voitot Lillestä ja Bayern Münchenistä ovat nostaneet valkovenäläiset F-lohkon keulille ja antaneet loistavat jatkomahdollisuudet. BATE ei ole koskaan edennyt alkulohkosta eteenpäin.

Valenciakaan ei ole ollut huono. Se voitti Lillen ja kiusasi Bayernia. Matka Minskiin on kuitenkin vaikea. Bayern sikseen, AC Milanin ja Juventuksen kaltaiset joukkueet ovat joutuneet poistumaan Stadyen Dyanamalta ilman täyttä pistepottia. Pitkällä matkalla ja kylmillä keleillä on siis vaikutuksensa. BATE:n voittokerroin houkuttelee sellaisenaan, mutta itsensä kannattaa vakuuttaa draw no bet (ei tasapelimahdollisuutta) -vedolla. 2,40 on loistava kerroin.

Hyökkääjä Vitali Rodionov on tehnyt maalin BATE:n kummassakin ottelussa. Valencian Sofiane Feghouli ampuu tukuttain maaleja keskikentältä, hänkin voi olla vedon arvoinen.

Tulosveikkaus: BATE 2-1 Valencia (12.50)

Lille 7.00, tasapeli 4.20, Bayern München 1.47

Ranskalaiset ovat lohkossa yhä ilman pisteitä, ja tilanne lienee sama myös tiistain jälkeen, kun kylään tulee hyvävireinen Bayern. Saksalaisjätin saldo on loistava, jos unohdetaan shokkitappio BATE:lle. Bayern on pitänyt maalinsa puhtaana kuudesti seitsemässä viime ottelussa ja hyökkäyspäässä müncheniläiset lähestyvät parastaan.

Lille on ollut vaikeuksissa sekä kotimaassaan että europeleissä, joten Bayern on suosikki. Kerroin 2,10 sille, että Bayern johtaa sekä tauolla että 90 minuutin jälkeen, on kelvollinen. Samoin yli 2,5 maalin kerroin 1,85, kun huomioidaan Jupp Heynckesin käytössä oleva hyökkäyskalusto.

Mario Gomez on edelleen sivussa, joten kroaattihyökkääjä Mario Mandzukic lienee baijerilaisten ykköshyökkääjä. Hänen avausmaalistaan saa hyvän kertoimen 4,00. Toni Kroos (avausmaali 10,00, maali milloin tahansa 4,00) on vielä arvokkaampi. Kroos teki kaksi hienoa maalia Saksalle maaottelutauolla.

Tulosveikkaus: Lille 1-3 Bayern München (14.00)

betunibet