Mestareiden liiga: F-lohkon vihjeet


Bayern München 1.18, tasapeli 6.75, Lille 14.50

Paperilla ottelu näyttää Bayernin selkeältä voitolla. Saksalaisjätti liitää Bundesliigan kärjessä ja reagoi yllätystappioon Bayer Leverkusenille suvereeneilla voitoilla Kaiserslauternia ja HSV:tä vastaan. Mestareiden liiga on kuitenkin ollut sekalaista touhua: ensin vakuuttava voitto Valenciasta, sitten tappio BATE:lle. Viimeksi Bayern jauhoi väkisin voiton Ranskassa. Sen tuloksen myötä Lille on lohkon pohjilla pisteittä.

Bayern on tehnyt vähintään kolme maalia peräti kahdeksassa ottelussa tällä kaudella. Saksalaisten tulivoiman pitäisi olla liikaa. Lapulle kotijoukkueen onnistuminen maalinteossa kummallakin jaksolla (1,70) tai Bayernin voitto tasoituksella (0-1), kerroin 1,58. Baijerilaiset ovat pelanneet 11 nollapeliä tällä kaudella, joten kerroin 1,75 sille, että Lille jää maaleitta, on hyvä pelivalinta.

HSV-voitossa maalinteossa onnistuivat Bastian Schweinsteiger, Thomas Müller ja Toni Kroos. Tämä kertoo Bayernin keskikentän muodostamasta suuresta uhasta. Parasta arvoa vetoihin tarjoaa Kroos (maalikerroin 3,00), joka tekee paljon maaleja kaukolaukauksilla. Lillen toppari Aurelien Chedjou on vaarallinen erikoistilanteissa: maalikerroin 24,00.

Tulosveikkaus: Bayern München 3-0 Lille (12.00)

Valencia 1.25, tasapeli 6.00, BATE 12.00

Lokakuussa Roberto Soldadon hieno hattutemppu riitti Valencialle voittoon Valko-Venäjällä. Mauricio Pellegrinin ryhmä näyttää olevan toipumassa huonosta alkukaudesta. Kahdeksasta viime ottelusta on tullut kuusi voittoa kaikki kilpailut mukaanlukien. BATE on menossa toiseen suuntaan: huikean 18 ottelun tappiottoman putken (mukana voitot Lillestä ja Bayernista) vire on notkahtanut dramaattisesti.

BATE yrittää pitää ottelun alussa tasaisena, mikä nostaa alle 2,5 maalin (kerroin 2,25) houkuttelevuutta. Kumpikin joukkue tekee maalin -kohteen "ei" kelpaa varavaihtoehdoksi, kerroin 1,65. Arvoa voi hakea puoliaika/lopputulosvedon yhdistelmästä tasapeli/Valencia, kerroin 4,50.

Soldado on epäilemättä Valencian ykköstykki: avausmaalin kerroin 3,30. Brassihyökkääjä Jonas pelaa yleensä hieman alempana, mutta maalikerroin 2,50 on kelvollinen.

Tulosveikkaus: Valencia 2-0 BATE (6.50)

betunibet