Mestareiden liiga: G-lohkon vihjeet


Celtic 10.00, tasapeli 5.30, Barcelona 1.30

Celtic oli erittäin lähellä sekoittaa pakkaa Camp Noulla. Nyt Neil Lennonin suojatit haluavat vielä parantaa siitä. Celticin vire 1-2-tappion jälkeen ei kuitenkaan ole ollut häävi. Liigassa pistemenetyksiä tuli sekä Kilmarnockia että Dundee Unitedia vastaan. Barcelona on ollut paljon paremmassa lyönnissä. Viime kuun tasapeli Real Madridia vastaan on edelleen kauden ainoa horjahdus.

Celticille riitti Barcelonan pelin jumittaminen vieraissa, mutta omien fanien edessä skoteilta odotetaan hyökkäyspeliä. Se johtaa avoimempaan otteluun, mikä pelaa vieraiden pussiin. Puoliaika/lopputulosvedon yhdistelmä Barcelona/Barcelona on arvokas poiminta kertoimella 1,86. Peleihin kelpaa myös yli 1,5 maalia ensimmäisellä puoliajalla, kerroin 2,15. Kenties paras pelivalinta on Barcelonan voitto tasoituksella (1-0), kerroin 1,86.

Cesc Fabregas on ollut hyvässä maalivireessä - maalikerroin 2,70. Lionel Messi ei tehnyt maalia lauantaina Celta Vigoa vastaan, mutta Messin kolmen tai useamman osuman kerroin on 7,00. Skotlannin mestarin riveistä kerroin sille, että Giorgos Samaras osuu taas Barcaa vastaan, on 7,75.

Tulosveikkaus: Celtic 1-3 Barcelona (11.50)

Benfica 1.55, tasapeli 3.90, Spartak Moscow 6.50

Yhdessä edellisen pelikierroksen hienoimmista otteluista Spartak väänsi 2-1-voiton portugalilaisista. Tempun toistaminen Lissabonissa on kuitenkin kovan työn takana. Benfica on kotimaassaan hienossa vireessä. Se on voittanut neljä viimeistä otteluaan päästämättä maaliakaan ja näyttää jälleen löytävän itsensä keskikentän Axel Witselin ja Javi Garcian myyntien jälkeen.

Spartakin otteluissa molempien joukkueiden maalinteko on aina hyvä veto: se on tuonut rahaa joukkueen kuudessa edellisessä Mestareiden liiga -ottelussa. Benfica on tiivistänyt puolustustaan, mutta kerroin 1,78 on silti hyvä. Myös korttirintamalta saa hyviä kertoimia. Maxi Pereira pelannee taitavaa Aiden McGeadya vastaan. Pereiran kortin kerroin 2,75 on antelias. Kuumapäisen Bruno Cesarin kerroin on 4,50.

Maalintekijäveikkaukseen vaikuttavat suuresti avauskokoonpanot. Isänniltä sekä Lima (kerroin 2,30) että Oscar Cardozo (2,35) ovat hyviä valintoja, mutta todennäköisesti vain toinen on avauksessa. Vierailta Dmitri Kombarovin kerroin 18,00 vaikuttaa aivan liian suurelta. Hän on alun perin vasen puolustaja, mutta Kombarov pelaa usein keskikentällä ja hänen kaukolaukauksensa ovat dynamiittia.

Tulosveikkaus: Benfica 2-1 Spartak (8.50)

betunibet