Mestareiden liiga: G-lohkon viikkovihjeet


Spartak Moskova 2.85, tasapeli 3.30, Benfica 2.50

Spartak on yleensä vahva Luzhnikilla, mutta nyt sen vire on surkea: kolme peräkkäistä tappiota, kahdeksan tappiota 15 edellisestä ottelusta. Benficalla menee kotimaassaan hyvin. Portugalilaiset haluavat kasvattaa yhden pisteen saldoaan G-lohkossa.

Paras veto on molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa. Se veto olisi tuonut rahaa 12 kertaa Spartakin 13 viime ottelussa. Vaikka Benfica ei ole vielä tehnyt maalia lohkovaiheessa, sillä on tarpeeksi laadukas materiaali isäntien haastamiseen. Et rikastu kertoimella 1,62, mutta huonompaankin voisi lyödä rahansa.

Nigerialaishyökkääjä Emmanuel Emenike on Spartakin ykköstykki. Hän rokotti Celticiä kahdesti. Avausmaalista hänen tekemänään saa kertoimen 7,00. Dmitri Kombarovin maali kertoimella 18,00 on myös arvokas poiminta. Venäläinen on tehnyt neljä maalia tällä kaudella ja on vaarallinen kaukolaukauksissa.

Tulosveikkaus: Spartak Moskova 1-1 Benfica (6.75)

Barcelona 1.08, tasapeli 11.00, Celtic 22.00

Viime kierroksen voitto Moskovassa oli Celticin Mestareiden liiga -historian ensimmäinen vierasvoitto. Samalla nousi usko jatkoonpääsyyn lohkosta. Pystyykö Celtic jatkamaan samalta pohjalta Camp Noulta? Realistisesti ajatellen ei. Barcelona on hiukan kompastellut viime aikoina (se joutui koville Spartakia ja Sevillaa vastaan ja päästi neljä osumaa Deportivo La Coruña -ottelussa), mutta vain Real Madrid on vienyt Barcalta pisteitä.

Blaugranan kerroin 1,08 ei kuitenkaan kiinnosta juuri ketään, joten katse kääntyy muihin kohteisiin. Barcelona kahden maalin tasoituksella houkuttelee paljon enemmän (kerroin 1,65). Samaa voi sanoa Barcelonan voitosta ilman takaiskumaaleja (1,55). Toinen vaihtoehto on penkoa tulosvetokertoimia. Todennäköisimmät tulokset ovat 3-0, 4-0 ja 5-0.

Lionel Messi on ilmiselvä maalintekijävalinta: lyö vetoa Messin kahden tai useamman maalin puolesta. Pedro oli huippuvireessä Espanjan väreissä maaottelutauolla. Jos uskot Celticin onnistuvan maalinteossa, Kris Commons on valintasi.

Tulosveikkaus: Barcelona 4-0 Celtic (7.00)

betunibet