Mestareiden liiga: H-lohkon vihjeet


Manchester United 1.32  Tasapeli 5.25  Sporting Braga 9.00

Manchester United kompastui lohkovaiheessa vuosi sitten. Tällä kertaa se ottaa kaikki vastustajansa vakavasti. United on H-lohkon kärjessä täydellä pistepotilla kahden ottelun jälkeen.

Braga on kova testi, mutta hyökkäyspäässä tehokas portugalilaisryhmä on päästänyt neljä maalia kahdessa viime vierasottelussaan.

Kumpikin joukkue on kolmantena kotimaansa liigassa. Ottelun lopputulos pohjautuu paljolti kotietuun ja laatuun. Unitedin pitäisi olla liian kova vastustaja Bragalle.

Robin Van Persie aiheuttanee vaikeuksia vierasjoukkueen puolustukselle. Hollantilainen on jatkanut Unitedissa siitä, mihin jäi Arsenalissa. Jo nyt hän on laukonut uudelle työnantajalleen kuusi osumaa. Van Persien avausmaali antaa kertoimen 4,00.

Kummallakin joukkueella on ollut ongelmia puolustuksessa, mutta molemmilla on myös hyvä hyökkäys. Yli 4,5 maalin kerroin on 4,60.

Tulosveikkaus: Manchester United 4-1 Sporting Braga (19.00)

Galatasaray 1.65 Tasapeli 3.75 CFR Cluj 5.25  

Romanian mestari Cluj uskoo mahdollisuuksiinsa, vaikka Istanbulissa odottaa vihamielinen kotiyleisö. "Helvettiin" matkustaminen saa monen Euroopan huippujoukkueenkin puntit tutisemaan, mutta Ioan Andonen luotsaama nuori, lupaava ryhmä on peloton. Turkkilaiset ovat nimittäin hävinneet kaksi ensimmäistä lohko-otteluaan.

Cluj on altavastaaja, mutta se karsi itsensä lohkovaiheeseen tyylillä ja voitti lohkon avausottelussa Bragan. Lisäksi Manchester United tarvitsi viime hetken maalin niukkaan voittoon. Romanialaisjoukkueen peli ei ehkä ole kaueninta katsottavaa, mutta ryhmä on hyvin organisoitu, päättäväinen ja vastahyökkäyksissä vaarallinen.

Galatasaray on kahdeksan ottelun jälkeen Turkin liigan kärjessä, mutta joukkue on pelannut jo kolme tasapeliä ja takana on neljä peräkkäistä ottelua ilman voittoa. Valmentaja Fatih Terim on vähätellyt tämän ottelun merkitystä, mutta hän ei onnistu huijaamaan ketään. Kotijoukkueen on voitettava pitääkseen jatkomahdollisuutensa vähänkään realistisina. Jos kotijoukkue pystyy murtamaan Cluj'n puolustuksen, sen tekee todennäköisimmin Umut Bulut. Kerroin avausmaalille hänen tekemänään on 5,50.

Mutta tosiasiassa tämä on tiukka ottelu, joka saattaa mennä tylsyyden puolelle. Odota vähämaalista ottelua. Alle 1,5 maalin kerroin 3,30 on messevä.

Tulosveikkaus: Galatasaray 0-0 CFR Cluj (11.00)

betunibet