Mestareiden liiga: A-lohkon vihjeet


Porto 1.50, tasapeli 4.10, Kiovan Dynamo 6.75

Porto on napannut kuusi pistettä ja pitänyt molemmissa otteluissaan nollan. Lohikäärmeet voitti Dinamo Zagrebin ensimmäisessä ottelussa ja jauhoi sitten kotivoiton PSG:stä. Porto on ymmärrettävästi suosikki kaatamaan Kiovan Dynamon, joka ei ole vieläkään toipunut Andriy Shevchenkon lopettamisesta.

Vierasjoukkue on pelannut kolme peräkkäistä voitotonta ottelua ja on kotimaassaan 12 pistettä Shakhtar Donetskia perässä. Sen perusteella Dynamo ei ole tällä hetkellä kilpailukykyinen Euroopassa. Arvoa antaa puoliaika/lopputulosveikkauksessa yhdistelmä Porto/Porto (kerroin 2,20). Kotijoukkueen voitto nollapelillä antaa kertoimen 3,00.

Porton hyökkääjä Jackson Martinez on selvä valinta maalintekijäveikkaukseen. Hän on keihäänkärki hyökkäyksessä, johon kuuluu myös laadukas James Rodriquez. Häneltä Martinezin pitäisi saada hyviä palloja. Suurempien kertoimen toivossa kannattaa kokeilla Joao Moutinhoa tai Lucho Gonzalez, jotka molemmat nousevat ylös mielellään.

Tulosveikkaus: Porto 2-0 Kiovan Dynamo (7.25)

Dinamo Zagreb 6.20, tasapeli 4.10, Paris Saint-Germain 1.52

Carlo Ancelottin PSG tarvitsee kipeästi voittoa Porto-tappion jälkeen. Dinamo ei ole vielä tehnyt maalia Mestareiden liigassa. Kokeneen Josip Simunicin johtava puolustus on ajoittain ollut hyvä, mutta ranskalaisten tulivoiman pitäisi puhua.

PSG on pitänyt nollan neljässä kauden kuudesta voitto-ottelustaan. Kerroin 2,70 pariisilaisten voitolle nollapelillä on melko arvokas. Toinen hyvä haku on laittaa puoliaika/lopputulosveikkaukseen yhdistelmä tasapeli/PSG voittaa (kerroin 4,80). Dinamo yrittää pitää pelin tiukkana, mutta PSG:n laadun pitäisi puhua puolestaan.

Zlatan Ibrahimovic on maalintekijämarkkinoiden avainnimi. Hänen maalikertoimensa on 2,00, kahdelle tai useammalle osumalle 5,00. Vähän riskialttiimpi valinta on valita maalintekijöiksi PSG-topparit Alex ja Thiago Silva. Kumpikin on tehnyt maaleja tällä kaudella. Kaksikko on vaarallinen erikoistilanteissa.

Tulosveikkaus: Dinamo Zagreb 0-2 PSG (7.50)

betunibet