Mestareiden liiga: A-lohkon vihjeet


Kiovan Dynamo 2.90  Tasapeli 3.30  Paris Saint-Germain 2.40

Ukrainalaisille ottelu on viimeinen tilaisuus. Kasassa on neljä pistettä yhtä monesta ottelusta, joten jatkohaaveet selviävät viimeiselle ottelukierrokselle vain voitolla. PSG:lle riittää tasapeli jatkopaikkaan.

Upporikkaat pariisilaiset voittivat joukkueiden avauskohtaamisen syyskuussa. PSG voitti 4-1 ja isot hankinnat Zlatan Ibrahimovic, Javier Pastore ja Thiago Silva iskivät kaikki maalin.

Saman lopputuloksen kerroin on komea 50,00. Dynamo on kotiareenallaan aina kova joukkue. Porto kuitenkin pakotti Dynamon 0-0-tasapeliin ja tässä ottelussa Dynamo on kotiedusta huolimatta altavastaaja.

PSG:n Ibrahimovic on niin kovassa vireessä, että vieraat tuskin jäävät maaleitta. Ruotsalaisen avausmaalikerroin on 4,25, kolmen tai useamman maalin kerroin 22,00.

Tulosveikkaus: Kiovan Dynamo 1-1 PSG, 6.50.

Porto 1.13 Tasapeli 9.00  Dinamo Zagreb 18.00

Tämä on niin selvä kuin ottelu voi etukäteen olla. Lohkokärki Porto kohtaa Kroatian mestarin, joka on lohkossa pisteittä eikä ole tehnyt edes maalia tämän kauden Mestareiden liigassa.

Kerroinasettelu ei siis valehtele. Porto on jo varmistanut jatkopaikkansa, mutta se haluaa edelleen pitää lohkon kärkisijan, jolla vältetään pahimmat vastustajat seuraavassa vaiheessa.

Porto ei siis tule antamaan armoa heikolle Dinamolle eivätkä krikettilukematkaan yllättäisi. Yli 3,5 maalia on vedon arvoinen kertoimella 2,20. Kotijoukkueen maali kummallakin puoliajalla on melko selvää kauraa kertoimella 1,62.

Porton uusin hyökkääjäsensaatio on kolumbialainen Jackson Martinez, joka osui kahdesti Porton edellisessä Mestareiden liigan kotiottelussa, 3-2-voitossa Kiovan Dynamosta. Martinezin päämaalin kerroin on 5,00, hattutempun kerroin 8,00.

Tulosveikkaus: Porto 4-0 Dinamo Zagreb,10.50.

betunibet