Mestareiden liigan E-lohkon vihjeet


Shakhtar Donetsk 2.45, tasapeli 3.30, Chelsea 2.85

Roberto Di Matteon joukot toipuivat hienosti masentavasta Juventus-kotitasapelistä lohkon avauskierroksella. Nordsjälland sai kyytiä selvin luvuin. Shakhtar on kuitenkin kerännyt kosolti Mestareiden liiga -kokemusta viimeisen vuosikymmenen aikana ja tulee olemaan kovempi haaste. Mircea Lucescun brassiväritteinen miehistö haki viime kierroksella tasapelin Torinosta ja on kotonaan paha rasti Euroopan suurseuroillekin.

Kummallakin seuralla on hyökkäyspotentiaalia ja epävarmuutta omassa päässä. Yli 2,5 maalin kerroin 2,00 on kelvollinen. Vakuutuksen voi hakea lyömällä vetoa sen puolesta, että kumpikin tekee maalin (1,72). Tasapelikerroin on houkuttelevampi kuin koti- tai vierasvoitto, vaikka Chelsea ilman tasapelimahdollisuutta (DNB) houkuttelee vedonlyöjiä kertoimella 2,00.

Suurempia kertoimia voi hakea Shakhtarin Henrik Mkhitarayanin maalikertoimesta. Armenialainen on tehnyt kuusi maalia kahdeksassa viime ottelussaan maajoukkue mukaanlukien. Hänen kertoimensa on 3,90. Chelsean puolella kerroin hyvävireisen Juan Matan avausosumalle on 4,50. Oscarista saa saman kertoimen, osui mies sitten millä kellonlyömällä tahansa.

Tulosveikkaus: Shakhtar Donetsk 2-2 Chelsea (15.00)

Nordsjälland 8.50, tasapeli 5.00, Juventus 1.35

Tanskalaiset antoivat itsestään hyvän kuvan avausottelussa Shakhtaria vastaan, mutta 0-4-tappio Chelsealle osoitti, ettei seuralla ole hauista tälle tasolle. Nyt Tanskassa vierailee lohkokärki Juventus. Antonio Conten miehistö on hävinnyt vain kerran viimeisen vuoden aikana ja samalla Juve on palannut Euroopan eliittiin.

Kerroin 1,35 Vanhan Rouvan voitosta on melko laiha, joten vedonlyöjä etsii arvoa muualta. Torinolaisjätti on pitänyt kotimaassaan maalinsa puhtaana neljästi tällä kaudella ja saattaa tehdä sen myös tiistaina, vaikka maalivahti Gianluigi Buffon olisikin sivussa loukkaantumisen takia. Juventusin voitto nollapelillä antaa kertoimen 2,20.

Contella on käytettävissään vakuuttava hyökkääjäarsenaali. Maalintekijäveikkauksissa kannattaa hyökkääjärotaation pelossa vilkaista keskikentälle. Erikoistilannespesialistit Arturo Vidal (rangaistuspotkut) ja Andrea Pirlo (vapaapotkut) ovat oivia valintoja. Heidän maalikertoimensa ovat 4,80 ja 5,75. Jos uskoo kotijoukkueen maaliin, oikea mies on Joshua John. Hollantilainen on tehnyt kahdeksan liigamaalia yhdeksässä ottelussa.

Tulosveikkaus: Nordsjälland 0-2 Juventus (6.75)

betunibet