Real Madrid-Manchester City: 10 tilastopimintaa


10. Real Madrid voitti kaikki viime kauden kuusi kotiotteluaan Mestareiden liigassa. Seuralla on kilpailussa 99 voittoa. Cityä vastaan Jose Mourinhon ryhmä on kerroinasettelussa suosikki kertoimella 1,65.

9. Espanjan mestari on hävinnyt jo kahdesti tällä kaudella, City on voittanut vain kahdesti. Cityn voitto on tarjolla kertoimella 5,25.

8. Real Madrid voitti toissa kauden Mestareiden liigassa Tottenhamin kahdesti. Los Blancos on kuitenkin voittanut vain kaksi edellisestä seitsemästä Mestareiden liiga -ottelustaan englantilaisjoukkuetta vastaan ja pelannut kerran tasan. Pistejaon kerroin on 3,75.

7. Luka Modric ei koskaan tehnyt maalia Cityä vastaan pelatessaan Tottenhamissa. Kroaattipelintekijän avausmaalista Realin paidassa saa tänään kertoimen 4,60.

6. Maailman kallein futari Cristiano Ronaldo teki viime viikolla Portugalille uransa 37. maajoukkuemaalin. Avausmaali Ronaldon tekemänä antaa kertoimen 4,00.

5. Roberto Mancinin City pelasi viime kauden Mestareiden liiga -avauksessaan 1-1-tasapelin kotona Napolia vastaan. 1-1-tulos tänään antaa kertoimen 7,75.

4. Real voitti omassa vastaavassa ottelussaan Dinamo Zagrebin 1-0. Samoista Real Madridin voittolukemista saa kertoimen 9,00.

3. City-hyökkääjä Sergio Aguero teki viisi maalia viime kauden europeleissä. Argentiinalaisen maalista tänään saa kertoimen 3,50.

2. Edin Dzeko pelasi maajoukkuetauolla kaksi ottelua Bosnian ja Hertsegovinan paidassa ja teki neljä maalia. Jos Dzeko tekee Real Madridia vastaan vähintään kaksi maalia, panoksensa saa takaisin 20-kertaisest.

1. City ei ole vielä pitänyt maaliaan puhtaana tämän kauden otteluissa. Real Madrid on epäonnistunut maalinteossa vain kerran 25 edellisessä Mestareiden liiga -ottelussaan. Cityn voitosta ilman takaiskuja saa kertoimen 10,00.