Mestarien liiga: AC Milanin kausi kiinni yhdestä ottelusta?


AC Milan 1.57 Tasapeli 3.70 PSV Eindhoven 6.00

AC Milanilla on keskiviikkona kaikki pelissä. Seuran varapresidentti Adriano Galliani on sanonut, että illan ottelu on joukkueen kauden tärkein. Joukkueen paineet ovat valtavat. PSV on vahva, nuori joukkue, eikä 1-1-tasapeliin päättynyt ensimmäinen osaottelu ratkaissut mitään.

Kokoonpanot

Tappio Hellas Veronalle jätti varmasti jälkensä Milanin joukkueeseen. Päävalmentaja Massimiliano Allegria eivät sentään rasita uudet loukkaantumiset. Kärjessä luotsi peluuttaa rutinoituneita Mario Balotellia, Robinhoa ja Kevin-Prince Boatengia. Nigel De Jong tekee paluun keskikentälle ja Mattia De Sciglio puolustukseen.

PSV:n Georginio Wijnaldumin ja Zakaria Bakkalin pelaaminen ratkeaa vasta viime hetkillä. Koko muu joukkue on terve. Hollantilaiset asettavat paljon toiveita nuoren Adam Maherin varaan. Maher aiheutti Hollannissa paljon ongelmia Milan-puolustukselle. Kärjessä aloittanee avausosassa maalin tehnyt slovenialainen Tim Matavz. Hän saattaa hyvinkin jättää seuran, jos Mestarien liigan lohkovaihe jää PSV:ltä haaveeksi. Ainakin Lazio on kiinnostunut hyökkääjästä.

Vire

Milan ei ollut avausosassa Hollannissa erityisen vakuuttava etenkään johtomaalinsa jälkeen. Esitys oli kuitenkin hyväksyttävä, ja joukkueen fysiikka riitti kautensa aiemmin aloittanutta PSV:tä vastaan. Veronassa Milan pelasi surkeasti Andrea Polin tekemän johtomaalin jälkeen. Serie A -avaus oli yksi Rossonerin surkeimmista esityksistä Allegrin valmentajakaudella.

PSV:n kolmen ottelun voittoputki Eredivisiessä katkesi 1-1-tasapeliin Heraclesia vastaan. Park Ji-Sung tasoitti ottelun loppuhetkillä. Japanilainen aloittanee tänään vaihtopenkillä.

Aiemmat kohtaamiset

PSV ja AC Milan kohtaavat Milanossa neljännen kerran. PSV ei ole koskaan tehnyt maalia San Sirolla. Aiempien kohtaamisten saldo on kaksi Milanin voittoa ja yksi tasapeli.

Yhteenveto

Verona-tappio herätti Milanin ympärillä paljon kysymyksiä, ja odotettavissa on vaikea kotiottelu. Rossneri on silti selvä suosikki kertoimella 1,57. Odotettavissa voi kuitenkin olla hyvin tasainen ottelu. Taukotasapelin kerrointa 2,25 sopii harkita peleihin.

Lyö vetoa Mestarien liigasta täällä!