Mestarien liiga: Barcelonalla mahdollisuus varmistaa jatkopaikka


Voitolla AC Milanista Barcelona varmistaisi jatkopaikkansa sekä todennäköisesti H-lohkon voiton Mestarien liigassa. Vastustaja Milan on tällä hetkellä kriisissä. Mestarien liigassa sujuu jotenkuten, mutta Serie A:ssa Rossoneri kyntää.

Kokoonpanot

Barcelonalla ei ole poissaolijoita Jordi Albaa lukuunottamatta. Joukkue saa jalkeille parhaan mahdollisen miehistön, jos Alban poissaoloa ei lasketa. Adriano korvaa Alban vasempana pakkina. Edellisen kohtaamisen tavoin hyökkäystrion muodostavat Alexis SanchezLionel Messi ja Neymar.

AC Milan -luotsi Massimiliano Allegrin odotetaan turvautuvan normaalin 4-3-3-ryhmityksen sijaan puolustavampaan 4-4-1-1-muodostelmaan. Kaka sijoittuu kymppipaikalle hyökkääjä Mario Balotellin taakse. Andrea Polin odotetaan aloittavan keskikentällä.

Vire

Barcelona on Mestarien liigan H-lohkon kärjessä otettuaan kolmesta ottelustaan seitsemän pistettä. Myös La Ligassa meno on samanlaista, sillä 12 liigaottelustaan Barca on voittanut 11. Kohuhankinta Neymar tuntuu vähitellen pääsevän sisään valmentaja Gerardo Martinon kuvioihin.

AC Milan on H-lohkon toisena. Viimeksi se pystyi hillitsemään Barcelonan tulitusta ja sai tasapelipisteen. Serie A:ssa Milan on kuitenkin vaikeuksissa, sillä kolmesta viime ottelustaan se on saanut vain yhden pisteen. Barcelona-ottelu ja ensi sunnuntain kamppailu Chievoa vastaan voivat ratkaista päävalmentaja Allegrin kohtalon.

Edelliset kohtaamiset

Milanin kolme viime visiittiä Camp Noulle ovat tuottaneet voiton ja kaksi tappiota. Maaliero näistä kohtaamisista on Barcelonalle 9-3. Se on huono uutinen Rossonerille, jonka puolustus vuotaa muutenkin tällä hetkellä.

Milan on voittanut Barcelonan viimeksi kaudella 2000-01 Mestarien liigan lohkovaiheessa. Silloin Milan otti Francesco Cocon ja Oliver Bierhoffin (kuvassa) maaleilla 2-0-voiton.

Kertoimet

Barcelona on kotonaan suosikki kertoimella 1,20, vierasvoiton kerroin on peräti 15,00. Kerroin sille, että avausjaksolla nähdään yli 1,5 maalia, on mielenkiintoinen 2,10. Kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa antaa kertoimen 2,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä!