Mestarien liiga: Elfsborg valmis seuraavalle kierrokselle


Elfsborgin paikka Mestarien liigan seuraavalla kierroksella on käytännössä varma. Daugava Daugavspils kaatui viime viikolla kotona 7-1, joten vain kaikkien aikojen ihme vie Elfsborgilta jatkopaikan.

Elfsborgin sai Mestarien liigaan vähintäänkin unelmastartin. Avauspuoliajan jälkeen se johti 1-0, mutta sitten korkki aukesi ja joukkue iski taululle 7-1-lukemat. Ne riittävät jatkopaikkaan.

Elfsborgin tähdet Anders Svensson ja Mohammed Bangura pelasivat erittäin hyvin ja osallistuivat vahvasti maalijuhliin. Svenssonilta itseltään maali jäi tekemättä, mutta hän loi muille tukuttain tekopaikkoja. Murskavoiton myötä on todennäköistä, että tänään nähdään erilainen Elfsborg. Ruotsin mestari ei menetä kuuden maalin etumatkaansa, joten Elfsborg voi jo valmistautua kohtaamaan Celticin seuraavalla kierroksella ja lepuuttaa pelaajiaan. Celtic puolestaan voitti Cliftonvillen vieraissa 3-0, eikä sekään todennäköisesti tule menettämään johtoasemaansa. Suurimmat tähdet saanevat huilata puolin ja toisin.

Yllätyksiä ei ole siis luvassa. Elfsborg on myös toisessa osaottelussa suursuosikki kertoimella 1,12, Daugavan voiton kerroin on 13,00. Viime viikon kaltaisia murskajaisia tuskin on aihetta odottaa, mutta Elfsborgin pitäisi silti voittaa vaivoitta. Daugavan eväät eivät riitä edes kiusantekoon, ja isäntien motivaatiokin voi olla jo koetuksella. Katseet on siis jo aika siirtää Elfsborgin ja Celticin kohtaamiseen.

Kertoimet: Daugava Daugavpils - Elfsborg

1. 13,00
X. 8,00
2. 1,12

Lyö vetoa Mestarien liigasta täällä!