Mestarien liiga: Manchester United voittaa - Olympiakos menee jatkoon


Kolminkertainen Euroopan mestari Manchester United on illalla Mestarien liigassa selkä seinää vasten. Joukkue lähtee toiseen osaotteluun 2-0 -tappio Kreikasta niskassaan, eikä kotimaassakaan kulje.

Moni osasi odottaa, ettei ensimmäinen kausi Alex Fergusonin jälkeen tule olemaan helppo David Moyesille. Näin vaikeaa siitä tuskin kukaan kuitenkaan ennakoi. United löytyy Valioliigassa vasta sijalta 7. 12 pisteen päästä Mestarien liigaan oikeuttavasta neljännestä sijasta, jota pitää hallussaan paikallisvastustaja City. Aiemmin vastustajien pelkäämä linnake Old Trafford on murtunut täysin, eikä United ole onnistunut voittamaan kauden 14 kotipelistään kuin kuusi.

Mestarien liigassa joukkueella on kuitenkin sataprosenttinen kotitilasto ja kertoimien valossa se jatkuu tänäänkin. Unitedin kerroin illan ottelun voittamiseen on 1,53. Joukkue tarvitsee kuitenkin 2-0 -voiton päästäkseen jatkoajalle (tulosvetokerroin 6,50) ja yli kahden maalin voiton mennäkseen jatkoon 90 minuutin jälkeen (3-way tasoitusveto alkutilanne 0-2, kerroin 4,40). Olympiakos on kuitenkin suosikki kahdeksan parhaan joukkoon kertoimella 1,42. Unitedin jatkoonmenon kerroin on 2,80.

Olympiakos varmisti viikonloppuna Kreikan mestaruuden ja tunnelma joukkueen sisällä on päinvastainen Unitediin verrattuna. Valioliigafanien kannattaa pitää silmällä joukkueen costaricalaiskärkeä Joel Campbelliä, joka on seurassa lainalla Arsenalista. Campbell nähtäneen myös kesän MM-kisoissa Englantia vastaan. Hyökkääjä osui jo ensimmäisessä osaottelussa. Tänään Campbellin maalinteolle on tarjolla kerroin 5,50. Unitedin ruosteiselle unelmakaksikolle on maalintekoon seuraavat kertoimet:

Wayne Rooney 2,45
Robin van Persie 2,12

Lisää kertoimia keskiviikon Mestarien liigan matseihin täällä!