Mestarien liiga: Paris Saint-Germain viimeistelee Bayer Leverkusen -otteluparin


Paris Saint-Germain 1.38, tasapeli 5.00, Bayer Leverkusen 8.50

Paris Saint-Germain voitti ensimmäisen osaottelun joukkueiden välillä 4-0, joten keskiviikon toisessa ottelussa on kyse lähinnä harjoituspelistä. PSG voi suhtautua otteluun alkulämmittelynä tulevan sunnuntain liigakamppailuun St. Etienneä vastaan. Leverkusen on syvässä kriisissä sekä tuloksellisesti että pelillisesti, ja tappio on lähellä myös keskiviikkona Ranskan pääkaupungissa.

Isäntien luotsi Laurent Blanc voi kierrättää miehistöään kovalla kädellä. Muun muassa Blaise Matuidi puuttuu keskiviikkona kokoonpanosta. Yohan Cabaye saanee peliaikaa Thiago Mottan rinnalla. Hyökkäyksessä Zlatan Ibrahimovic on varmasti avauksessa, sillä ruotsalainen haluaa pelata jokaisen Mestarien liiga -ottelun. Lohkovaiheessa PSG voitti kotonaan Benfican ja Olympiakosin, mutta jäi yllättäen tasapeliin Anderlechtin isäntänä.

Leverkusen on voittanut viimeksi 7. helmikuuta. Bundesliigassa Bayerin neljästä edellisestä ottelusta kolme on päättynyt tappioon ja yksi tasapeliin. Talvitauon jälkeen Leverkusen on sulanut täysin, ja Borussia Dortmund on ottanut kakkospaikan haltuunsa Saksan liigassa. Emir Spahic on keskiviikkona pelikiellossa ja Jens Hegeler loukkaantumisen takia sivussa. Valmentaja Sami Hyypiä luottaa hyökkäyksessä Stefan Kiesslingiin, Son-Heung Miniin ja Gonzalo Castroon.

PSG:n seitsemässä edellisessä Mestarien liiga -ottelussa on tehty yli 2,5 maalia, mutta kerroin sille on tänään matala 1,57. Kiinnostavampi pelivaihtoehto on kotivoitto nollapelillä kertoimella 2,33.

Lyö vetoa ottelusta täällä!

Unibet tarjoaa kaikkiin Mestarien liigan otteluihin lisäaikatakuun loppuhetkien maalien varalle - lue lisää täällä!