Mestarien liiga: Ronaldo ei huilaa, kun Real Madrid kohtaa Schalken


Turha kierrellä: Real Madridin ja Schalken tiistainen kohtaaminen on juuri niin turha kuin Mestarien liigan pudotuspelikierroksen ottelu suinkin voi olla. Siksi onkin erittäin yllättävää, että Cristiano Ronaldo on ottelussa mukana.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on vahvistanut, että portugalilaistähti tulee olemaan avauksessa toisessa osaottelussa Schalkea vastaan. Vain kolme viikkoa aiemmin Ronaldo teki yhden niistä kuudesta maalista, jotka Real ampui Saksassa Schalken verkkoon. Kyseinen ottelu teki tämän tiistain kamppailusta merkityksettömän pallottelun.

Ancelottin taka-ajatuksena on kenties se, että Ronaldo kasvattaisi etumatkaansa Zlatan Ibrahimoviciin ja Lionel Messiin Mestarien liigan maalipörssin kärjessä. Ancelottin mukaan Ronaldo muodostaa kärkikolmikon nuorten Jese Rodrigurzin ja Alvaro Moratan kanssa.

Näin ollen "BBC-kolmikon" kaksi muuta osapuolta, Gareth Bale ja Karim Benzema, ovat tänään sivussa. Kaksikko oli tekemässä neljää maalia Realin 6-1-voittoon päättyneessä avausosassa. Ottelut, joihin toinen joukkue lähtee selkeässä johtoasemassa, ovat usein vaikeita ennakoitavia, mutta Ronaldon pelaaminen tekee vedonlyönnistä hieman helpompaa.

Viime viikolla Barcelonassa, Münchenissä ja Pariisissa nähtiin, että selkeää johtoasemaa ei välttämättä ole kovin helppo kasvattaa toisessa osaottelussa. Real on kuitenkin niin selvässä johdossa, että se voi suhtautua peliin niin kuin mihin tahansa muuhunkin otteluun.

Voitot Hoffenheimista ja Augsburgista ovat toki parantaneet Schalken itseluottamusta. Ennen näitä otteluita Kuninkaansiniset päästi kolmessa päivässä 11 maalia Realia ja Bayern Müncheniä vastaan. Keskitason Bundesliiga-joukkueiden voittaminen ei kuitenkaan edesauta voittamista Santiago Bernabeulla, vaikka Los Blancosille ottelu ei olekaan pakkovoitto.

Itse asiassa Real Madrid voi vaikka hävitä 0-5, ja silti se menee jatkoon. Siksi vedonlyönti tästä ottelusta on vaikeaa.

Schalke tekee todennäköisesti maalin, joten peleihin kannattaa lisätä kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa (1,77). Myös yli 4,5 maalin kerroin 3,05 on kiinnostava.

Tulosveikkaus

Oikean lopputuloksen veikkaaminen on aina vaikeaa, mutta tämän ottelun luonne tekee siitä erityisen haastavaa.

Real tekee kokoonpanomuutoksia, mikä saattaa vaikeuttaa pelaamista puolustuspäässä. Entinen Real-hyökkääjä Klaas-Jan Huntelaar voi hyötyä siitä. Jos Schalke tekee maalin, Realin 3-1-voiton kerroin 11,00 on hyvinkin kiinnostava. Lähdetään kuitenkin vielä rohkeammille linjoille ja veikataan 4-2-kotivoittoa suurkertoimella 30,00.

Maalintekijäveikkaus

Ronaldo on erittäin todennäköinen maalintekijä. Portugalilainen on hyvä ehdokas avausmaalin tekijäksi kertoimella 3,40, ja miehen maalikerroin 1,43 tuottaa lähes varmasti voiton.

Schalken Huntelaar teki ensimmäisen ottelun upeimman maalin kamppailun loppupuolella. Jos hollantilainen osuu tälläkin kertaa ex-seuransa verkkoon, panos tulee takaisin nelinkertaisena.

Tulosveikkaus: 4-2 (30,00)

Pelivihjeet

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,77
Yli 4,5 maalia, 3,05

Lyö vetoa ottelusta täällä!