Mestarien liiga: Vierasvoitot hakeneet Atletico Madrid ja Bayern jatkavat kahdeksan joukkoon


Mestarien liigan viimeisen kuudentoista joukkueen kesken pelattavissa pudotuspeleissä on edetty toisiin osaotteluihin. Unibet uskoo ensimmäisissä otteluissa vierasvoitot hakeneiden Atletico Madridin ja hallitsevan mestarin Bayern Münchenin etenevän kahdeksan parhaan joukkoon.

Atletico voitti ensimmäisen osaottelun San Sirolla 0-1, eikä se ole tällä kaudella hävinnyt ainuttakaan ottelua Vicente Calderonilla pelatessaan. Milanilla on puolestaan takanaan katastrofaalisen heikko kausi Serie A:ssa. Rossonerilla on allaan Italian liigasta kaksi tappiota ja se löytyy sarjataulukon sijalta 10.

Kertoimet näyttävät Atleticon kotivoittoa rahojen tullessa takaisin 1,5-kertaisina. Tasapelille  on tarjolla kerroin 4,40 ja milanolaisten voitolle 6,75.

Arsenalilla edessään mahdoton tehtävä

Hallitseva mestari Bayern voitti Lontoossa pelatun ottelun 0-2, päästyään pelaamaan suurimman osan ottelusta yhden miehen ylivoimalla. Vuosi sitten joukkueet kohtasivat samassa vaiheessa. Tuolloin Bayernilla oli ensimmäisen ottelun jälkeen tukeva 3-1 -johto. Arsenal kuitenkin voitti saksalaiset Münchenissä 0-2, mutta tuon uusiminen on kertoimien valossa hyvin epätodennäköistä. Tykkimiesten 0-2 -uusintavoitolle on tarjolla kerroin 50,00.

Arsenalilta puuttuu ottelusta ulosajettu ykkösmaalivahti Wojciech Szczesny, mutta kakkosvahti Lukasz Fabianski on esiintynyt FA Cupissa edukseen. Bayernin kone porskuttaa Bundesliigassa kuitenkin yskimättä. Joukkueella on kaikissa kilpailuissa allaan 11 ottelun voittoputki. Edellisen kerran Euroopan mestarit hävisivät juuri kotonaan ja vieläpä englantilaisjoukkueelle, Cityn voittaessa lohkovaiheen viimeisessä ottelussa 2-3.

Bayernin voiton kerroin tänään 1,30.