Mestarien liigan välierät alkavat Münchenissä


Mestarien liigassa aletaan käydä kovilla kierroksilla. Jyvät on karsittu akanoista ja jäljellä on neljä seuraa. Kummassakin parissa espanjalainen kohtaa saksalaisen. Välierät potkaistaan alulle tiistaina, kun FC Barcelona matkustaa Müncheniin Saksan ylivoimaisen mestarin vieraaksi. Luvassa on hieno ottelu kahden hyökkäävän joukkueen välillä.

Kokoonpanot

Kummallakaan joukkueella ei ole enää panosta, sillä Barcelona on La Ligassa tukevassa sarjajohdossa ja Bayern Münchenin Bundesliiga-voitto on jo matemaattisestikin varma. Kumpikin valmentaja on siten pystynyt säästelemään parhaimmistoaan. Bayernin Mario Mandzukic on pelikiellossa, eli Mario Gomez saattaa napata itselleen harvinaisen avauskokoonpanon paikan. Hän ei ole yhtä työteliäs kuin Mandzukic, mutta viimeistelijänä Gomez on parempi.

Barcelonan Lionel Messin odotetaan olevan jälleen pelikunnossa. Näin ollen viikonloppuna maalia tuulettanut Cesc Fabregas jäisi sivuun.

Vire

Bayern jyräsi puolivälierissä Juventuksen. Barcelona puolestaan selvitti Paris Saint-Germainin vain vierasmaalisäännön turvin. Kumpikin joukkue on kuitenkin näyttänyt muille kaapin paikan kotimaassaan. Bayernin maaliero Bundesliigassa on 75 osumaa plussalla. Barcelonalla ei ole La Ligassa tehnyt edes tiukkaa pitää Real Madridia loitolla. Jompikumpi taipuu otteluparissa.

Maalintekijäveikkaus

Gomez (maalikerroin 2,65) on isäntien puolelta selvä valinta: hän pyrkii ottamaan ilon irti Bastian Schweinsteigerin, Thomas Müllerin ja Franck Riberyn luovuuden hedelmistä. David Alaba on kertoimella 5,75 rohkeampi, mutta mahdollisesti palkitseva haku; Alaba kokeilee mielellään kaukolaukauksia ja ampuu rankkarit.

Barcelonan puolelta Messin kerroin vähintään kahdelle maalille on 7,00. David Villa palauttaa pankosen 7,50-kertaisena, jos mies tekee ottelun viimeisen osuman.

Yhteenveto

Luvassa on mielenkiintoinen ottelu, sillä kumpikin haluaa hallita palloa. Bayern haluaa estää Barcaa tekemästä vierasmaalin, mutta kummankin joukkueen onnistuminen maalinteossa (1,65) tuntuu silti hyvältä vedolta. Bayern (voittokerroin 2,15) vienee ottelun niukasti, mutta ratkaisu jää toiseen osaotteluun Camp Noulle.

Tulosveikkaus: Bayern München-FC Barcelona 2-1 (9,50)

Lyö vetoa ottelusta täällä!