Napoli-Arsenal: 10 tilastoa


10. Lokakuussa joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Arsenal teki kaksi maalia ensimmäisen vartin aikana ja voitti 2-0. Napolissa Arsenalin voiton kerroin on 2,95.

Avauskohtaamisen maalit:

 

9. Arsenalin saldo italialaisjoukkueita vastaan näyttää 14 voittoa, kahdeksaa tasapeliä ja kuutta tappiota. Ensimmäisen kerran Gunners kohtasi italialaisvastustajan kauden 1970-71 Messukaupunkien Cupissa. Silloin se pelasi Laziota vastaan 2-2-tasapelin Roomassa. Keskiviikkona tasapelin kerroin on 3,55.

8. Jack Wilshere teki tämän kauden Mestarien liigassa Marseillea vastaan maalin vain 29,56 sekunnin pelin jälkeen. Se oli Mestarien liiga -historian nopein englantilaispelaajan tekemä maali. Tänään Wilsheren avausmaalikerroin on 18,00.

7. Napoli on voittanut viidestä viime ottelustaan vain yhden ja hävinnyt kolme. Sunnuntaina se jäi 3-3-tasapeliin Udinesea vastaan. Kotivoiton kerroin on 2,40.

6. Napoli-valmentaja Rafael Benitezin saldo Arsenalia vastaan on neljä voittoa, viisi tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Tuplamahdollisuuskohteessa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 1,43.

5. Arsenalin lauantainen 1-1-tasapeli Evertonia vastaan päätti pohjoislontoolaisten neljän ottelun voittoputken, jonka aikana Gunners teki jokaisessa ottelussaan vähintään kaksi maalia. Kerroin sille, että Arsenal iskee keskiviikkona yli 1,5 maalia, on 2,18.

4. Maalintekoyritykset tämän kauden Mestarien liigassa ovat Napolin eduksi 61-44. Kumpikin joukkue on kuitenkin tehnyt kahdeksan maalia. Yli 3,5 maalin kerroin on 2,55.

3. Aaron Ramsey on laukonut tämän kauden europeleissä maalia kohti yhdeksän kertaa ja tehnyt kaksi maalia. Ramsey on tehnyt seura- ja maajoukkueissa yhteensä tällä kaudella jo 15 maalia. Walesilaisen maalikerroin on 4,50.

2. Gonzalo Higuain on tehnyt Napolille kolme maalia neljässä Mestarien liiga -ottelussaan. Lisäksi argentiinalainen on syöttänyt kaksi osumaa. Higuain on kertoimella 5,00 suosikki ottelun avausmaalin tekijäksi.

1. Arsenal on tehnyt avausmaalin viidessä viime ottelussaan. Kerroin putken jatkumiselle on 1,90.

Lyö vetoa Mestarien liigasta täällä!