Olympiakos-Manchester United: 10 tilastoa


10. Manchester United ja Olympiakos ovat kohdanneet neljästi aiemmin Mestarien liigassa. United on voittanut kaikki kohtaamiset. Vierasjoukkue on tiistainakin suosikki kertoimella 2,17.

9. United on tehnyt 12 maalia näissä neljässä ottelussa. Yli 2,5 vierasmaalin kerroin on 5,25.

8. Viidestä viime Mestarien liiga -ottelustaan englantilaisseuroja vastaan Olympiakos on voittanut neljä. Kotivoiton kerroin on 3,50.

7. Itse asiassa Olympiakos ei ole hävinnyt yhtäkään viidestä edellisestä europelistään englantilaisjoukkueita vastaan. Tuplamahdollisuuskohteessa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 1,70.

6. United ei ole vielä hävinnyt tämän kauden Mestarien liigassa. Samaan ovat pystyneet vain Atlético Madrid ja Real Madrid. Tuplamahdollisuuskohteessa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 1,32.

5. Olympiakos on tehnyt maalin kahdeksassa edellisessä Mestarien liigan kotiottelussaan. Kotijoukkueen onnistuminen kummallakin puoliajalla antaa kertoimen 5,25.

4. Manchester United on pitänyt nollan neljässä viime europelissään. Vieraiden nollapelin kerroin on 2,50.

3. Joukkueet kohtasivat viimeksi Kreikassa kauden 2002-03 lohkovaiheessa. Silloin United voitti 3-2. Tänään 3-2-vierasvoiton kerroin on 32,00.

Ottelun kooste:

2. Viime kesänä Evertonista Man Unitediin siirtynyt Marouane Fellaini ei ole vielä tehnyt maalia uuden seuransa paidassa. Tänään keskikenttäpelaajan maalikerroin on 4,70.

1. Wayne Rooney on tehnyt kaksi ja syöttänyt kolme maalia tämän kauden viidessä Mestarien liiga -ottelussaan. Rooneyn avausmaalikerroin on 6,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä!