Paris Saint-Germain-Valencia: vierasjoukkueella vielä saumat


PSG:llä on jatkopaikka omissa käsissään Valenciasta haetun 2-1-voiton ansiosta. Valencia laittaa kuitenkin ehdottomasti aivan kaiken peliin: Espanjan liigan kautta joukkueella tuskin on asiaa ensi kauden Mestareiden liigaan, joten ryhmän on menestyttävä tämän kauden kilpailussa.

Kokoonpano

PSG-luotsi Carlo Ancelotti joutuu tulemaan toimeen ilman Zlatan Ibrahimovicia ja Marco Verrattia, jotka ovat pelikiellossa. Valmentaja saattaa siis turvautua 4-4-1-1-ryhmitykseen, jossa Ezequiel Lavezzi pelaa yksinäisenä kärkenä ja Javier Pastore hänen takanaan. Puolustukseen palaa Thiago Silva, ja myös David Beckham saattaa pelata.

Valencia pelaa 4-5-1-muodostelmassa, jossa Roberto Soldado pelaa yksinäisenä kärkenä. Hänen takanaan häärii Mestarien liigassa hyviä otteita esittänyt Sergio Canales.

Vire

PSG on hävinnyt kotiliigassa kaksi edellistä vierasotteluaan (Sochaux'lle ja Reimsille), mutta on voittanut kaksi viimeistä kotiotteluaan Parc des Princesillä Marseillea vastaan (kerran cupissa, kerran liigassa). Lauantain tappio Reimsille avasi Lyonille ja Marseillelle tien takaisin mestaruustaistoon. PSG on näyttänyt hieman pehmeältä ja hengettömältä.

Valencia tasasi pisteet derbyssä Levantea vastaan maalein 2-2. Se oli epäilemättä suuri pettymys, sillä Levanten José Javier Barkero tasoitti pelin viimeisellä minuutilla. Valencian puolustus on tällä kaudella useasti pelannut aivan liian huolimattomasti.

Aiemmat kohtaamiset

Avausosassa Lavezzin ja Pastoren maalit näyttivät jo ratkaisseen otteluparin, mutta Adil Ramin viime hetken kavennus jätti portin auki espanjalaisille. Ibrahimovicin poissaolosta huolimatta Valencian illasta tulee kuitenkin vaikea.

Kertoimet

PSG on suosikki sekä toisen osaottelun voittajaksi (1,85) että parin jatkoonmenijäksi (1,10). Valencian on pakko hyökätä riskilläkin, joten yli 2,5 maalin kertoimesta 1,90 voi napata kiinni.

Lyö vetoa ottelusta täällä!