Real Madrid-Atletico Madrid: 10 tilastoa


10. Real Madrid ja Atletico Madrid ovat kohdanneet tällä kaudella jo neljästä. Voitot ovat Realille 2-1, yksi otteluista päättyi tasan. Kerroin Realin Mestarien liigan voitolle on 1,48.

9. Maaliskuussa pelattu edellinen kohtaaminen päättyi 2-2. Se oli ensimmäinen tasapeli joukkueiden välillä 14 kohtaamiseen. Tasapeli varsinaisen peliajan päätteeksi antaa kertoimen 3,50.

8. Real on voittanut neljästä viime ottelustaan vain yhden. Jakso on Los Blancosin huonoin sitten helmikuun 2013. Tuplamahdollisuuskohteessa tasapelin tai Atleticon voiton kerroin on 1,91.

7. Viime viikonlopun 3-1-voitto Espanyolista tietää kuitenkin sitä, että Real on jäänyt maaleitta vain kerran yhdeksässä viime ottelussaan. Kerroin Los Blancosin maalinteolle kummallakin puoliajalla on 3,15.

Kohokohdat maaliskuun kohtaamisesta, joka päättyi 2-2:

6. Espanjan mestari Atletico on kolmen ottelun voitottomassa putkessa. Jakso on joukkueen huonoin sitten helmikuun. Tuplamahdollisuuskohteessa tasapelin tai Realin voiton kerroin on 1,25.

5. Atletico on tehnyt vain yhden maalin kolmessa viidestä viime ottelustaan. Atleticon jääminen finaalissa alle 1,5 maalin antaa kertoimen 1,23.

4. 16 UCL-maalia ampunut Cristiano Ronaldo on tämän kauden Mestarien liigan maalipörssin kärki. Kaikkien aikojen tilastossa Ronaldo on vain neljä maalia jäljessä tilastoykköstä Raulia, joka teki 71 maalia Mestarien liigassa. Ronaldon hattutemppukerroin on 18,00.

3. Atleticon Gabi ja Raul Garcia ovat Mestarien liigan riketilaston kärkipaikoilla. Gabi on rikkonut 27 ja Garcia 26 kertaa. Kerroin Gabin ulosajolle on 20,00.

2. Raul Garcia on laukonut Atletico-pelaajista eniten (29 kertaa) tämän kauden europeleissä. Realin tilastoykkösellä Ronaldolla on 68 laukausta. Garcian maalikerroin on 5,10.

1. Joukkueet ovat tällä kaudella iskeneet Euroopassa yhteensä 62 maalia. Keskiarvo on siis 2,6 osumaa per ottelu. Yli 2,5 maalin kerroin on 2,10.

Lyö vetoa UCL-finaalista täällä!